ارتباط مصرف گوشت و بالا رفتن خطر بیماری آسم در كودكان مطالعات نشان می دهد؛ بر مبنای مطالعه محققان، داده های جدید ارتباط بالقوه بین مصرف گوشت در دوران کودکی و علایم آسم را نشان داده اند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، محققان دانشکده پزشکی آیسان نیویورک با مطالعه بر روی بیشتر از ۴۰۰۰ کودک دریافتند مصرف زیاد ترکیبات پیش التهابی موجود در گوشت های پخته شده معروف به AGE، با افزایش میزان خس خس سینه مرتبط می باشد. خس خس سینه یکی از علایم رایج بیماری آسم در کودکان و بزرگسالان است. این مطالعه نشان داد که افزایش میزان AGEها با بروز بیشتر خس خس سینه همراه می باشد که منجر به اختلال در خواب، محدودشدن میزان ورزش آنها یا حتی رفتن به اورژانس می شود. «سونالی باس»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «مطالعه ما نشان داده است رژیم غذایی می تواند بر سلامت مجاری هوا و علایم در ارتباط با آسم نقش داشته باشد.» مجموعه ای از تحقیقات قبلی نشان می دهند که الگوهای رژیم غذایی حاوی غذاهای پیش التهاب (از جمله چربی های اشباع و گوشت) با بیماری تنفسی ارتباط دارند. به گفته انجمن ریه آمریکا، بیماری آسم شایع ترین بیماری مزمن در میان کودکان است. این بیماری یک بیماری مزمن ریوی است که انتقال هوا به داخل ریه ها را دشوارتر می کند. باآنکه درمان می تواند به کنترل آسم کمک نماید، اما قابل درمان نیست. در این مطالعه، ۴۳۸۸ کودک در رده سنی ۲ تا ۱۷ سال مورد بررسی قرار گرفتند. برپایه پرسشنامه غذایی تکمیل شده در مورد این کودکان، میزان مصرف AGE آنها برپایه میزان مصرف گوشت شأن اندازه گیری شد. آنها دریافتند که مصرف بالاتر AGE با میزان قابل توجه بروز خس خس سینه مرتبط می باشد. همینطور داده ها نشان داد کسانی که بیشترین میزان مصرف AGE را دارند میزان خس خس پیش از خواب و در هنگام ورزش بیشتر است. کودکانی که رژیم غذایی شأن دارای بالاترین میزان AGE بود، ۱۸ درصد بیشتر از کودکان با میزان کمتر AGE گرفتار خس خس می شوند. ترکیب AGE در بیشتر گوشتهای غیردریایی، بخصوص بعد از پخت در دمای بالا، مانند کباب کردن، زیاد پختن یا سرخ کردن یافت می شود. این ترکیب به گیرنده ای در ریه ها متصل می شود که باعث التهاب مجاری تنفسی می شود. منبع: مین فود 1399/11/07 23:39:11 0.0 از 5 998 تگهای خبر: بیمار , بیماری , پزشك , چربی این مطلب مین فود مفید بود؟ (0) (0) تازه ترین مطالب مرتبط کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی جدیدترین ها کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی