ویتامین D بدن چگونه تامین گردد مدیركل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو؛ مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، بر لزوم مصرف فرآورده های غذایی حاوی ویتامین D تاکید نمود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، محمدحسین عزیزی، به اهمیت مصرف ویتامین ها و مکمل ها در دوران کرونا اشاره نمود و اظهار داشت: اگر همراه با رژیم غذایی مناسب از مواد غذایی متنوع استفاده شود، شاید افراد نیازی به مصرف ویتامین نداشته باشند. وی با عنوان این مطلب که مواد غذایی مانند لبنیات، تخم مرغ، مغزها و…، ویتامین D به اندازه کافی موجود است و از راه مواد غذایی تأمین می شود، اضافه کرد: یکی از اشکالات جامعه ما کمبود ویتامین D است. عزیزی ضمن اشاره به برنامه غنی سازی نان با ویتامین D، اظهار داشت: در حال آغاز پایلوت غنی سازی نان با ویتامین D هستیم تا در مرحله بعد به صورت کشوری این کار صورت گیرد. منبع: مین فود 1399/11/21 20:57:19 0.0 از 5 1849 تگهای خبر: برنامه , تخم مرغ , دارو , رژیم غذایی این مطلب مین فود مفید بود؟ (0) (0) تازه ترین مطالب مرتبط اجرای تدریجی برنامه پزشکی خانواده در کشور برخورد قاطع با موازی کاری در سیستم سلامت روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان نظر کارشناسی سازمان غذا و دارو در واردات لحاظ شود نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو ست قالب گیری دندان شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند The Art of Documentation Reimagined by Fake-Sample شرح آخرین شرایط بازار شیر خشک پربحث ترین ها اجرای تدریجی برنامه پزشکی خانواده در کشور انواع سیستم های مه پاش تراژدی خاموش با طعم قارچ سمی مرگ مادر و دختر تهرانی برخورد قاطع با موازی کاری در سیستم سلامت جدیدترین ها اجرای تدریجی برنامه پزشکی خانواده در کشور انواع سیستم های مه پاش تراژدی خاموش با طعم قارچ سمی مرگ مادر و دختر تهرانی برخورد قاطع با موازی کاری در سیستم سلامت روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی نظر کارشناسی سازمان غذا و دارو در واردات لحاظ شود واکنش سازمان غذا و دارو به آشفته بازار شیرخشک سلامت غذا نباید قربانی منافع اقتصادی شود تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی