كنترل عوارض بیماری با تغییر رژیم غذایی بیماران معاون پژوهشی دانشكده علوم تغذیه تاكید كرد؛ معاون پژوهشی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار داشت: با تغییر در رژیم غذایی بیماران می توانیم به کاهش و کنترل عوارض بیماری بپردازیم. به گزارش مین فود به نقل از مهر، لیلا آزادبخت، گفت: تعدادی از تحقیقاتی که در حوزه علم تغذیه انجام می شود، علاوه بر اینکه در پیش گیری از بیماریها کمک می نماید، در افزایش توان افراد نیز مؤثر است. وی افزود: مطالعات علم تغذیه می تواند در سلامت، بهبود و کیفیت زندگی بیماران نقش مؤثری داشته باشد. آزادبخت اظهار داشت: میزان درمان و سرعت بهبود بیماری در بیمارانی که علاوه بر مراقبت های معمول از مراقبت های تغذیه ای هم بهره مند هستند، بیشتر است. وی ادامه داد: تحقیقات علم تغذیه نشان داده است که با تغییر در رژیم غذایی بیماران می توانیم به کاهش و کنترل عوارض بیماری بپردازیم. معاون پژوهشی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار داشت: یکی از خاصیت های تحقیقات علم تغذیه، حل مشکلات سلامت جامعه است. انجام و نتایج تحقیقات کاربردی در سلامت جامعه بسیار کمک کننده است. 1399/11/22 11:48:17 0.0 از 5 1300 تگهای خبر: بیمار , بیماری , پزشك , تغذیه این مطلب مین فود مفید بود؟ (0) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی