تغذیه سالم چگونه از مبتلا شدن به كرونا پیشگیری می كند یك متخصص تغذیه عنوان كرد؛ به گزارش مین فود یک متخصص تغذیه، در ارتباط با نقش تغذیه سالم در جلوگیری از کرونا، نکاتی را متذکر شد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، گلبن سهراب عضو هیئت علمی گروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، اظهار داشت: دریافت زیاد مایعات بدون کافئین به آحاد جامعه سفارش می شود. چون که مایعاتی همچون چای، قهوه و نوشابه های مشکی که کافئین دارند باعث دفع آب از راه ادرار با سرعت بالایی می شوند. اما آب باید در بدن باقی بماند تا سیستم ایمنی بدن، عملکرد بهتری داشته باشد. وی ادامه داد: در شرایط کرونا بهتر است گیاهان ضد التهابی شامل سیر، زنجبیل، زردچوبه و فلفل و سبزیجات از قبیل کدو حلوایی و کلم قرمز و…، را در برنامه غذایی خود داشته باشیم و از مواد غذایی که می تواند سیستم ایمنی بدن را تضعیف و شامل قندهای ساده و نبات، فست فودها و هر غذایی که روغن جامد در آن وجود داشته باشد، دوری نماییم. عضو هیأت علمی گروه تغذیه بالینی رژیم درمانی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره بهداشت مواد غذایی در شرایط کرونا عنوان کرد: درباره انتقال کرونا از راه مواد غذایی مستنداتی وجود ندارد اما غذا خوردن در کافی شاپ و رستوران ها به علت اینکه مجبور به برداشتن ماسک می شویم، خطر انتقال بیماری تشدید می شود. ازاین رو سفارش ما این است که غذای بیرون را در خانه بعد از گرم کردن، مصرف نماییم. وی ادامه داد: همینطور افرادی که تابحال به کرونا مبتلا نشده اند، نیازی به مکمل های ویتامین و مواد معدنی خاصی ندارند. 1399/12/05 18:42:28 0.0 از 5 1333 تگهای خبر: آب , ایمنی , برنامه , بهداشت این مطلب مین فود مفید بود؟ (0) (0) تازه ترین مطالب مرتبط نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز جدیدترین ها نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها برگ برنده جدید اپل! دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای مثال برداری از کالاهای اساسی تدابیر طب ایرانی برای عبور سالم از روزهای داغ تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی