تغذیه دوران قرنطینه خانگی را جدی بگیرید مدیركل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت: مین فود: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نسبت به عوارض مصرف غذاهای آماده و فست فودها در دوران قرنطینه خانگی هشدار داد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، زهرا عبداللهی، اظهار داشت: افراد مبتلا به بیماریهای غیر واگیر از جمله، بیمارهای قلبی عروقی، کبدی، پرفشاری خون، دیابت، آسم و مشکلات تنفسی، بیماران سرطانی و مبتلایان به اضافه وزن و چاقی، بیش از بقیه مستعد ابتلاء به کرونا هستند. وی با اشاره به خانه نشینی الزامی در ایام کرونائی، اضافه کرد: قرنطینه خانگی یکی از عواملی است که مصرف تنقلات و فست فود ها را افزایش داده است. مواد غذایی پرنمک، شیرین و پر چرب، زمینه ساز اضافه وزن و چاقی و به تبع آن افزایش احتمال ابتلاء به کرونا، دیابت، پر فشاری خون، چربی خون بالا و مرگ ناشی از کووید ۱۹ را می افزایند. عبداللهی اشاره کرد: در این دوران باید بیشتر مراقب سلامتی خود بوده و به مواد غذایی و تنقلاتی که خریداری و مصرف می نماییم، توجه بیشتری داشته باشیم تا این دوران همه گیری را با سلامتی پشت سر بگذاریم. وی اشاره کرد: در وضعیت همه گیری کرونا، بمنظور تقویت سیستم ایمنی و پیش گیری از ابتلاء به کووید ۱۹ باید توجه ویژه ای به مواد غذایی مصرفی خودمان داشته باشیم. منبع: minfood.ir 1399/12/07 12:26:42 0.0 از 5 1270 تگهای خبر: اضافه وزن , ایمنی , بهداشت , بیمار این مطلب مین فود مفید بود؟ (0) (0) تازه ترین مطالب مرتبط راه اندازی پالایشگاه ملی پلاسما در دستور کار کبد چرب قابل درمان است اگر اقدامات پیشگیرانه مهم ترین اصل درمان ناباروری است اختلال در پرداخت بیمه ها زنجیره تأمین دارو را تهدید می کند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو ست قالب گیری دندان طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها میوه ای با خواص ضد سرطان دانه ای کوچک اما معجزه ای بزرگ برای سلامتی رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند The Art of Documentation Reimagined by Fake-Sample پربحث ترین ها راه اندازی پالایشگاه ملی پلاسما در دستور کار چگونه اصالت شیرخشک را تشخیص بدهیم واکنش سازمان غذا و دارو به کمبود شیرخشک ویتامین ها انرژی ساز نیستند! جدیدترین ها راه اندازی پالایشگاه ملی پلاسما در دستور کار چگونه اصالت شیرخشک را تشخیص بدهیم واکنش سازمان غذا و دارو به کمبود شیرخشک ویتامین ها انرژی ساز نیستند! کبد چرب قابل درمان است اگر اقدامات پیشگیرانه مهم ترین اصل درمان ناباروری است با مصرف این روغن ها پیر نمی شوید اختلال در پرداخت بیمه ها زنجیره تأمین دارو را تهدید می کند سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد مسمومیت ۴۸ نفر در کشور با قارچ وحشی تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی