چگونه از آلودگی تخم مرغ جلوگیری نماییم توصیه های بهداشتی روزهای كرونایی؛ مین فود: بنابر اعلام وزارت بهداشت، در دوران شیوع ویروس کرونا باید در هنگام خرید تخم مرغ چند نکته بهداشتی را رعایت نماییم تا آلودگی بوسیله پوسته تخم مرغ وارد آن نشود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، وزارت بهداشت اعلام نمود: برای خرید و نگهداری تخم مرغ باید نکات بهداشتی را مورد توجه قرار دهید. - پوسته تخم مرغ غیر بسته بندی در معرض آلودگی های محیطی و ترشحات تنفسی افراد مختلف است، بدین سبب در وضعیت همه گیری کروناویروس از خرید و مصرف تخم مرغ غیربسته بندی خودداری کنید. - تخم مرغ را در بسته بندی های بهداشتی خریداری و بسته بندی آنرا ضدعفونی کنید. - تخم مرغ بسته بندی شده را با بسته اصلی آن در یخچال نگهداری کنید. - بلافاصله بعد از خرید تخم مرغ، آنرا در یخچال بگذارید. - تخم مرغ را از فروشگاه هایی که اقدام به نگهداری تخم مرغ در یخچال می کنند، خریداری کنید. - تخم مرغ های غیر بسته بندی را به علت اینکه دارای امکان شکستگی، ترک و آلودگی هستند، خریداری نکنید. - اگر در ضمن حمل به منزل تخم مرغی ترک برداشت و یا شکست محتویات آنرا در یک ظرف تمیز و درپوش دار ریخته، در یخچال نگهداری و طی حداکثر دو روز آنرا مصرف کنید. - هیچ گاه تخم مرغ را برای نگهداری نشویید برای اینکه راه ورود میکروب بوسیله منافذ موجود روی پوسته باز می شود و آلودگی به داخل آن راه می یابد، ولی بسته بندی آنرا ضدعفونی کنید. - بهترین درجه حرارت نگهداری تخم مرغ در یخچال صفر تا ۴ درجه سانتی گراد و رطوبت ۸۵ درصد است. - گرمای بیش از اندازه موجب تسریع در کاهش کیفیت تخم مرغ و افزایش سرعت فاسد شدگی آن می شود که این امر خودرا با مخلوط شدن زرده و سفیده نشان میدهد. - تخم مرغ دارای روزنه های بسیاری در سطح پوسته خود است و از این طریق قادر می باشد بوی سایر مواد غذایی را به خود جذب نماید، برای جلوگیری از این امر تخم مرغ ها را در بسته بندی خود در یخچال نگهداری کنید. - تخم مرغ تازه را می توان حدود ۴ هفته در یخچال نگهداری کرد. تخم مرغ نیز مانند همه مواد غذایی باید تاریخ مصرف مناسبی داشته باشد. منبع: مین فود 1399/12/28 13:50:58 0.0 از 5 1797 تگهای خبر: بسته بندی , بهداشت , تخم مرغ , خرید این مطلب مین فود مفید بود؟ (0) (0) تازه ترین مطالب مرتبط اقدامات آموزش و پرورش برای پیشگیری و درمان شپش سر در مدارس Reinigungsdienste ضرورت تقویت همکاری بین بخشی و بیماریابی فعال در حوزه بیماریهای واگیر زنان حامله لبنیات فله ای مصرف نکنند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها ثبت نام دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی اسامی فرآورده های غذایی غیرمجاز منتشر شد سفارش به مادران شیرده در پیاده روی اربعین بیماران دچار سلیاک باید از گلوتن دوری کنند پربحث ترین ها اسراری که پرهیز از تماس چشمی درباره ی شما فاش می کند اقدامات آموزش و پرورش برای پیشگیری و درمان شپش سر در مدارس الکترونیک انتخابات نظام پزشکی تا ساعت 17 تسویه پاداش پایان خدمت بازنشستگان فرهنگی ۱۴۰۳ تا پایان سال جاری جدیدترین ها اسراری که پرهیز از تماس چشمی درباره ی شما فاش می کند اقدامات آموزش و پرورش برای پیشگیری و درمان شپش سر در مدارس الکترونیک انتخابات نظام پزشکی تا ساعت 17 تسویه پاداش پایان خدمت بازنشستگان فرهنگی ۱۴۰۳ تا پایان سال جاری Reinigungsdienste طراحی و تولید اولین اندوسکوپ های منعطف در ایران و غرب آسیا ضرورت تقویت همکاری بین بخشی و بیماریابی فعال در حوزه بیماریهای واگیر امضای تفاهمنامه استریل سازی صافی های دیالیز با تاکید بر دانش پرتودهی 4 نقص رایج که هواپیما ها امکان دارد در طول پرواز تجربه کنند نقش مؤثر فلفل سبز در سلامت قلب و عروق تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی