آجیل كم نمك بخورید، خطر چاقی و چربی خون مدیركل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت عنوان كرد؛ مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، بر لزوم مصرف درست و اندازه آجیل و مغزها به منظور جلوگیری از بروز چاقی در روزهای نوروز تاکید نمود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، زهرا عبداللهی، در آستانه فرا رسیدن سال نو و تعطیلات نوروزی، سفارش های تغذیه ای را متذکر شد. وی اظهار داشت: با عنایت به تعطیلات نوروزی، معمولاً برنامه غذایی روزانه ما تغییر می کند و این تغییرات امکان دارد سلامت افراد را به خطر بیاندازد. عبداللهی بیان داشت: یکی از اشکالات اساسی که اغلب مردم در روزهای نوروز با آن مواجهند، اضافه وزن ناشی از مصرف زیاد شیرینی، شکلات، آجیل و تنقلات است. وی افزود: اضافه وزن و چاقی خود زمینه ساز دیابت نوع ۲، فشار خون بالا، چربی خون بالا و بالاخره بیماری های قلبی عروقی است. عبداللهی تصریح کرد: افراد با رعایت نکاتی در تغذیه خود در این ایام می توانند از بروز اضافه وزن و چاقی پیشگیری کنند. وی اظهار داشت: مغزها از جهت ارزش غذایی در هرم غذایی در گروه حبوبات قرار گرفته است که مواد مغذی مهم موجود در این گروه پروتئین، آهن، روی و برخی از انواع ویتامین های گروه B و کلسیم، مس و فسفر است. عبداللهی همچون مسائل مهم هنگام خرید انواع مغزها، اضافه کرد: آجیل و خشکبار نباید آفت زدگی (آفت زنده) و یا بقایای آفت مرده داشته باشد. با عنایت به درصد بالای روغن در این موارد، نباید طعم تند پیدا کرده باشد، در غیر این صورت نشانه فساد روغن است. وی افزود: نباید در معرض رطوبت قرار گیرند. رطوبت می تواند به ایجاد سم افلاتوکسین کمک نماید. نباید دارای رنگ غیر طبیعی باشد. برخی افراد سودجو به هنگام بودادن بعضی از مغزها از رنگ های غیرمجاز صنعتی و یا شیمیایی استفاده می نمایند که مصرف این رنگ ها سرطان زا است. عبداللهی اظهار داشت: انواع آجیل باید در شرایط خشک و خنک قرار داشته باشند. بعضاً دیده می شود مغزها در ویترین مغازه ها در معرض تابش نور مستقیم خورشید هستند که این امر می تواند سبب فساد مغزها گردد. وی تصریح کرد: وجود نمک زیاد در بعضی از انواع آجیل می تواند سبب افزایش فشارخون شما شود پس بهتر است از آجیل کم نمک یا بدون نمک استفاده کنید. مصرف نمک زیاد سبب تضعیف سیستم ایمنی می شود. منبع: مین فود 1400/01/06 02:23:07 5.0 از 5 1205 تگهای خبر: اضافه وزن , ایمنی , برنامه , بهداشت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی