مخمر موجود در نوشیدنی كفیر با باكتری های بیماری زا مقابله می كند مطالعات نشان می دهد؛ به گزارش مین فود در تحقیقات جدید برای مقابله با باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک از مولکولی استفاده شد که در کفیر وجود دارد. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز تودی، محققان در مطالعات خود مشاهده نمودند ماده ای که توسط مخمر در نوشیدنی پروبیوتیک کِفیر ایجاد می شود، باکتری های بیماری زا همچون ویبریو کلرا و سالمونلا انتریکا را مهار می کند. این ماده معروف به استات تریپتوفول، با ایجاد اختلال در ارتباط بین باکتری ها عمل می کند. محققان معتقدند این یافته می تواند الهام بخش توسعه روش های جدید برای مقابله با باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک باشد. کفیر یک نوشیدنی از شیر تخمیر شده است که منشأ آن تبت و قفقاز شمالی است. این نوشیدنی دارای خیلی از خواص سلامتی شامل کاهش کلسترول، کاهش التهاب و اثر آنتی اکسیدانی است. همینطور در کنار سایر پروبیوتیک ها دارای خواص ضدمیکروبی هم است. محققان حالا کشف کرده اند که نوعی مخمر در کفیر به نام Kluyveromyces marxianus مولکولی ترشح می کند که سبب ایجاد اختلال در ارتباط باکتری ها می شود. دانشمندان قبلاً می دانستند که گیاهان و جلبک ها این ماده را به نام استات تریپتوفول تولید می کنند، اما این نخستین بار است که آنها مخمر تولید کننده آنرا یافته اند. 1400/02/02 17:54:35 5.0 از 5 1182 تگهای خبر: آنتی اكسیدان , بیمار , بیماری , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط معجونی برای رفع عطش، کنترل وزن و تقویت خلق وخو پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند پربحث ترین ها معجونی برای رفع عطش، کنترل وزن و تقویت خلق وخو چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی جدیدترین ها معجونی برای رفع عطش، کنترل وزن و تقویت خلق وخو چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی Morocco Driver Licence Fake Template تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی