مخمر موجود در نوشیدنی كفیر با باكتری های بیماری زا مقابله می كند مطالعات نشان می دهد؛ در تحقیقات جدید برای مقابله با باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک از مولکولی استفاده شد که در کفیر وجود دارد. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز تودی، پژوهشگران در مطالعات خود مشاهده نمودند ماده ای که توسط مخمر در نوشیدنی پروبیوتیک کِفیر ایجاد می شود، باکتری های بیماری زا همچون ویبریو کلرا و سالمونلا انتریکا را مهار می کند. این ماده موسوم به استات تریپتوفول، با ایجاد اختلال در ارتباط بین باکتری ها عمل می کند. محققان معتقدند این یافته می تواند الهام بخش توسعه روش های جدید برای مقابله با باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک باشد. کفیر یک نوشیدنی از شیر تخمیر شده است که منشأ آن تبت و قفقاز شمالی است. این نوشیدنی دارای خیلی از خواص سلامتی شامل کاهش کلسترول، کاهش التهاب و اثر آنتی اکسیدانی است. همین طور در کنار سایر پروبیوتیک ها دارای خواص ضدمیکروبی هم است. محققان حالا کشف کرده اند که نوعی مخمر در کفیر به نام Kluyveromyces marxianus مولکولی ترشح می کند که موجب ایجاد اختلال در ارتباط باکتری ها می شود. دانشمندان قبلاً می دانستند که گیاهان و جلبک ها این ماده را به نام استات تریپتوفول تولید می کنند، اما این نخستین بار است که آنها مخمر تولید کننده آنرا یافته اند. 1400/02/08 22:50:50 5.0 از 5 1190 تگهای خبر: آنتی اكسیدان , بیمار , بیماری , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط گیاهی تلخ با خواصی شیرین برای بدن نمک خوری چه خطراتی دارد جوانه ماش بمب ویتامین و پروتئین ۲۱ دانه جادویی چرا باید هر روز مویز بخوریم؟ نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو ست قالب گیری دندان شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند شرح آخرین شرایط بازار شیر خشک پربحث ترین ها گیاهی تلخ با خواصی شیرین برای بدن نمک خوری چه خطراتی دارد جوانه ماش بمب ویتامین و پروتئین ۲۱ دانه جادویی چرا باید هر روز مویز بخوریم؟ جدیدترین ها گیاهی تلخ با خواصی شیرین برای بدن نمک خوری چه خطراتی دارد جوانه ماش بمب ویتامین و پروتئین ۲۱ دانه جادویی چرا باید هر روز مویز بخوریم؟ افزایش درصد احتمال حاملگی با اصلاح سبک زندگی چگونه افراد میانسال به زوال عقل مبتلا می شوند؟ تأمین منابع شیرخشک از جانب سازمان برنامه و بودجه نقش چاقی در بروز دیابت و سرطان سفر با حیوانات به اقامتگاه افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی