خطر بروز سرطان با مصرف روغن های جامد و نیمه جامد مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت عنوان كرد؛ به گزارش مین فود مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، اظهار داشت: مصرف روغن های جامد و نیمه جامد سبب رسوب اسیدهای چرب اشباع در رگ ها و انسداد عروق می شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، زهرا عبداللهی اضافه کرد: بر مبنای نتایج آخرین یافته های علمی در جهان، مصرف روغن های جامد و نیمه جامد همینطور به دلیل دارا بودن اسید چرب ترانس بالا خطر بروز سرطان سینه در خانم ها و سرطان پروستات در آقایان را زیاد می کند. وی با اشاره به اینکه مصرف خانگی روغن های جامد به هیچ عنوان سفارش نمی گردد و روغن جامد به دلیل بافت مورد نیاز شیرینی ها، به طور عمده در قنادی ها کاربرد دارد، اضافه کرد: اسید های چرب اشباع موجود در روغن جامد مبتلا شدن به بیماری های قلبی عروقی و انواع سرطان ها را بدنبال دارد. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ضمن اشاره به این که این روغن ها هم اکنون در کشور ما با اصلاح فرمولاسیون و بهبود کیفیت به روغن نیمه جامد تبدیل گشته اند که مقدار اسیدهای چرب اشباع و ترانس کمتری نسبت به روغن جامد دارند، اظهار داشت: ولی باید توجه داشت که روغن نیمه جامد هم در مقایسه با روغن های گیاهی مایع، مقادیر بیشتری اسید چرب اشباع و اسید چرب ترانس دارد و مصرف آنها خطراتی مانند افزایش کلسترول بد خون LDL، تنگی و انسداد عروق قلبی و نهایتاً سکته قلبی را به دنبال دارند. بخصوص افرادی که گرفتار اختلالات چربی خون و کلسترول بالا هستند نباید از روغن جامد و نیمه جامد استفاده کنند. عبداللهی اضافه کرد: سفارش می شود برای جلوگیری از بیماری های قلبی، عروقی از روغن های مایع با منشاء گیاهی استفاده گردد. چربی های مایع، روند بروز آترواسکلروز (سفت شدن جدار عروق) را کند می کند. وی عنوان کرد: روغن نباتی مایع درصد بسیار کمی اسید چرب اشباع و مقادیر قابل توجهی اسید های چرب غیر اشباع که برای حفظ سلامت قلب ضروریست را دارند و میزان اسید چرب ترانس آن کمتر از ۲ درصد و در برخی از روغن های مایع تقریباً صفر است که زیرو ترانس نامیده می شوند. منبع: مین فود 1400/02/26 13:53:57 5.0 از 5 1193 تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , تغذیه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط Reinigungsdienste ضرورت تقویت همکاری بین بخشی و بیماریابی فعال در حوزه بیماریهای واگیر امضای تفاهمنامه استریل سازی صافی های دیالیز با تاکید بر دانش پرتودهی نقش مؤثر فلفل سبز در سلامت قلب و عروق نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها ثبت نام دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی اسامی فرآورده های غذایی غیرمجاز منتشر شد سفارش به مادران شیرده در پیاده روی اربعین بیماران دچار سلیاک باید از گلوتن دوری کنند پربحث ترین ها Reinigungsdienste طراحی و تولید اولین اندوسکوپ های منعطف در ایران و غرب آسیا ضرورت تقویت همکاری بین بخشی و بیماریابی فعال در حوزه بیماریهای واگیر امضای تفاهمنامه استریل سازی صافی های دیالیز با تاکید بر دانش پرتودهی جدیدترین ها Reinigungsdienste طراحی و تولید اولین اندوسکوپ های منعطف در ایران و غرب آسیا ضرورت تقویت همکاری بین بخشی و بیماریابی فعال در حوزه بیماریهای واگیر امضای تفاهمنامه استریل سازی صافی های دیالیز با تاکید بر دانش پرتودهی 4 نقص رایج که هواپیما ها امکان دارد در طول پرواز تجربه کنند نقش مؤثر فلفل سبز در سلامت قلب و عروق تهاجمات سایبری انتها ندارد لزوم حکمرانی قانونمند دیجیتال ۷ دمنوش پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی ارتباط نگران کننده بین دوچرخه سواری و باروری مردان آیا رژیم کتوژنیک می تواند به درمان افسردگی کمک کند؟ تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی