هیچ ارتباطی بین شیر و افزایش كلسترول وجود ندارد محققان پی بردند؛ مین فود: بررسی حدود 2 میلیون نفر در یک مطالعه جدید نشان میدهد مصرف منظم شیر با افزایش میزان کلسترول مرتبط نیست. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، بررسی سه مطالعه بزرگ نشان داد افرادی که مرتباً مقدار زیادی شیر می نوشند، کلسترول خوب و بد کمتری دارند. همچنین تجزیه و تحلیل بیشتر حاکی از آنست کسانی که بطور منظم شیر مصرف می کنند ۱۴٪ کمتر در معرض بیماری عروق کرونر قلب قرار دارند. محققان دریافتند داشتن گونه ژنتیکی که به افراد در هضم لاکتوز کمک می نماید شیوه خوبی برای شناسایی افرادی است که مقادیر زیادی شیر مصرف می کنند. «ویمال کارانی»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ریدینگ انگلستان، در این زمینه می گوید: «ما دریافتیم در بین شرکت کنندگان با تنوع ژنتیکی در رابطه با مصرف شیر بیشتر، افراد شاخص توده بدنی و چربی بدن بالاتری داشتند، اما با اهمیت تر از همه کلسترول خوب و بد پایین تر بود.» وی در ادامه می افزاید: «همچنین دریافتیم کسانی که دارای تنوع ژنتیکی هستند، بطور قابل توجهی با نرخ پایین تر خطر ابتلاء به بیماری کرونر قلب مواجهند. همه اینها نشان میدهد که کاهش مصرف شیر برای جلوگیری از بیماریهای قلبی عروقی ضروری نیست.» به گفته پژوهشگران، معین نیست چربی موجود در محصولات لبنی منجر به کاهش سطح کلسترول می شود یا این که به سبب فاکتور ناشناخته دیگری در شیر است. منبع: minfood.ir 1400/03/13 23:47:43 5.0 از 5 1265 تگهای خبر: بیمار , بیماری , چربی , شیر این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط مصرف زیاد نوشابه و هات داگ چه بلایی سر مغز می آورد؟ برگ بو این همه خاصیت دارد! غذای پرچرب سلامت روده را تهدید می کند تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند پربحث ترین ها وجود فلزات سنگین در کنسرو ماهیان حرام گوشت مصرف زیاد نوشابه و هات داگ چه بلایی سر مغز می آورد؟ ارتباط استفاده از فناوری ها با کاهش خطر زوال شناختی برگ بو این همه خاصیت دارد! جدیدترین ها وجود فلزات سنگین در کنسرو ماهیان حرام گوشت مصرف زیاد نوشابه و هات داگ چه بلایی سر مغز می آورد؟ ارتباط استفاده از فناوری ها با کاهش خطر زوال شناختی برگ بو این همه خاصیت دارد! میوه ای ترش و شیرین با خواصی فراتر از انتظار غذای پرچرب سلامت روده را تهدید می کند غائی شدن پروژه مشترک انتقال تکنولوژی واکسن پنوموکوک در دولت چهاردهم اسامی تعدادی فرآورده غذایی غیر مجاز تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو چند فعالیت ورزشی مناسب برای افراد مسن تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی