هیچ ارتباطی بین شیر و افزایش كلسترول وجود ندارد محققان پی بردند؛ مین فود: بررسی حدود 2 میلیون نفر در یک مطالعه جدید نشان میدهد مصرف منظم شیر با افزایش میزان کلسترول مرتبط نیست. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، بررسی سه مطالعه بزرگ نشان داد افرادی که مرتباً مقدار زیادی شیر می نوشند، کلسترول خوب و بد کمتری دارند. همچنین تجزیه و تحلیل بیشتر حاکی از آنست کسانی که بطور منظم شیر مصرف می کنند ۱۴٪ کمتر در معرض بیماری عروق کرونر قلب قرار دارند. محققان دریافتند داشتن گونه ژنتیکی که به افراد در هضم لاکتوز کمک می نماید شیوه خوبی برای شناسایی افرادی است که مقادیر زیادی شیر مصرف می کنند. «ویمال کارانی»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ریدینگ انگلستان، در این زمینه می گوید: «ما دریافتیم در بین شرکت کنندگان با تنوع ژنتیکی در رابطه با مصرف شیر بیشتر، افراد شاخص توده بدنی و چربی بدن بالاتری داشتند، اما با اهمیت تر از همه کلسترول خوب و بد پایین تر بود.» وی در ادامه می افزاید: «همچنین دریافتیم کسانی که دارای تنوع ژنتیکی هستند، بطور قابل توجهی با نرخ پایین تر خطر ابتلاء به بیماری کرونر قلب مواجهند. همه اینها نشان میدهد که کاهش مصرف شیر برای جلوگیری از بیماریهای قلبی عروقی ضروری نیست.» به گفته پژوهشگران، معین نیست چربی موجود در محصولات لبنی منجر به کاهش سطح کلسترول می شود یا این که به سبب فاکتور ناشناخته دیگری در شیر است. منبع: minfood.ir 1400/03/13 23:47:43 5.0 از 5 1281 تگهای خبر: بیمار , بیماری , چربی , شیر این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد شاه توت میوه ای ضد سرطان نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ جدیدترین ها لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی