راهنمای تغذیه در واكسیناسیون كرونا ابلاغ گردید از سوی معاون بهداشت وزارت بهداشت؛ به گزارش مین فود معاون بهداشت وزارت بهداشت، در نامه ای به معاونین بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور، راهنمای تغذیه در واکسیناسیون ضد ویروس کرونا را ابلاغ نمود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، علیرضا رئیسی در این ابلاغیه ضمن اشاره به تأثیرگذاری تغذیه در شرایط مختلف سلامت و بیماری و همینطور شرایط جدید کشور در واکسیناسیون گروه های مختلف جامعه تاکید کرده است: راهنمای تغذیه در واکسیناسیون ضد ویروس کرونا در سطوح مختلف عرضه خدمات سرپایی و مراکز واکسیناسیون زیر پوشش به اطلاع عموم مردم رسانده شود. این راهنما به منظور کمک به بهبود شرایط هموطنان در کاهش برخی عوارض جانبی کوتاه مدت ناشی از واکسیناسیون و مقابله بهتر با این عوارض تهیه شده و در آن نکات تغذیه ای قبل و پس از واکسیناسیون کرونا تشریح شده است. در این راهنما بر ضرورت آشنایی با مواد غذایی که به سلامت و افزایش کارایی سیستم ایمنی بدن در زمان واکسیناسیون کمک می نماید تاکید گردیده است تا بتوانید علایم و عوارض احتمالی ناشی از واکسیناسیون را به حداقل رسانده و سیستم ایمنی خویش را تقویت کنید. در بخشی از راهنمای تغذیه در واکسیناسیون سفارش شده است: زمان واکسیناسیون نباید ناشتا باشید و لازم است صبحانه یا میان وعده ساده ای مصرف کنید و شب پیش از واکسیناسیون هم غذای سبک مانند سوپ حاوی مرغ، سبزی های سبز تیره تازه (اسفناج، جعفری، کلم بروکلی) میل کنید. همینطور قبل و پس از واکسیناسیون مقدار زیادی آب و مایعات بنوشید، تأمین آب بدن به میزان کافی قبل و پس از تزریق واکسن کووید ۱۹ بسیار مهم می باشد. بر مبنای سفارش های ذکر شده در این راهنما رعایت طولانی مدت یک رژیم غذایی سالم، پاسخ ایمنی بدن را بهبود می بخشد و به ما کمک نماید تا علاوه بر مبارزه بهتر با عفونت ها، پاسخ ایمنی قوی تری به واکسیناسیون داشته باشیم. در ادامه این سفارش ها به مصرف بیشتر سبزی ها و میوه ها اشاره و تاکید شده است: مصرف روزانه ۵-۳ واحد از گروه سبزی ها و ۴-۲ واحد از گروه میوه ها، آنتی اکسیدان ها شامل روی، سلنیم، ویتامین A و ویتامین C را که برای عملکرد بهتر سیستم ایمنی لازم هستند را تأمین می کند. مصرف کافی سبزی، سالاد و میوه قبل و بعد از واکسیناسیون همراه با وعده های غذایی و در بین وعده ها سفارش می شود. 1400/04/11 16:40:49 5.0 از 5 1132 تگهای خبر: آب , آنتی اكسیدان , ایمنی , بهداشت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بهترین مایع آب بندی نانو چگونه از بوی بد دهان خلاص شویم کدام میوه ها قند بیشتری دارند اکثر بیماران قلبی بیش از اندازه نمک مصرف می کنند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی دستگاه برش لیزری فلزات را از کجا بخریم؟ پربحث ترین ها استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد مراقب وزن خود باشید جدیدترین ها استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد مراقب وزن خود باشید کدام داروها برای درمان چاقی سفارش می شود نوشابه های رژیمی را جدی نگیرید بهترین مایع آب بندی نانو تغذیه پس از ماه رمضان چگونه باشد چگونه از بوی بد دهان خلاص شویم کدام میوه ها قند بیشتری دارند تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی