بررسی تغییرات مغزی عامل صرع به كمك پروتئینی كه با نور غیرفعال می شود! پژوهشگران آلمانی در بررسی جدید خود، نوعی پروتئین را معرفی کرده اند که بواسطه نور، غیرفعال می شود و می تواند جهت بررسی تغییرات مغزی عامل صرع به کار برود. به گزارش مین فود به نقل از ایسنا و به نقل از ساینس دیلی، پژوهشگران "دانشگاه رور-بوخوم" (Ruhr-University Bochum) آلمان، یک ابزار "اپتوژنتیک" (optogenetic) ارایه داده اند. ابزار آنها نوعی پروتئین است که با کمک نور کنترل می شود. این پروتئین موسوم به "opsin" در مغز و چشم گورخرماهی تولید می شود. پژوهشگران در این پروژه، opsin را به مغز موش وارد کردند. opsin برخلاف سایر ابزارهای اپتوژنتیک، با کمک نور فعال نمی گردد، بلکه بواسطه نور غیرفعال می شود. آزمایش ها نشان داد که این ابزار می تواند جهت بررسی تغییرات مغز که مسئول ایجاد صرع هستند، مناسب باشد. گیرنده "opsin Opn7b"، یک گیرنده "جی پروتئین" (G protein) است که در بدن گورخرماهی وجود دارد و برخلاف خیلی از گیرنده های جی پروتئین، می توان آنرا بدون نیاز به گیرنده نور فعال کرد. فعال شدن گیرنده های جی پروتئین بطور معمول به باز شدن کانال های ویژه یونی می انجامد که هجوم یون ها به درون سلول و افزایش فرآیندهای سیگنال دهی در سلول را به همراه دارد. در مورد Opn7b، نور می تواند این زنجیره سیگنال دهی فعال را غیرفعال نماید. بااینکه این فرضیه وجود دارد که گیرنده های جی پروتئین، نقش مهمی در بیماریهای عصبی و شب کوری ایفا می کنند، اما تا حالا پژوهش کمی در مورد گیرنده هایی انجام شده است که بدون پروسه تحریک، فعال می شوند. همین طور این گیرنده ها، نقش مهمی در ایجاد تعدادی از سرطان ها بر عهده دارند. پژوهشگران در این پروژه دریافتند که گیرنده مورد نظر بواسطه نور، غیرفعال می شود. آنها باور دارند که Opn7b برای دستیابی به بینش های بیشتر در مورد عملکرد گیرنده های جی پروتئین، مناسب می باشد و می تواند به آنها کمک نماید تا دانش جدیدی را در مورد نقش گیرنده های جی پروتئین در پیشروی بیماریها به دست بیاورند. پژوهشگران، سلول های ویژه ای را در مغز موش ها طوری تغییر دادند که بتوانند Opn7b را تولید کنند. آنها امیدوارند که با کمک این ابزار اپتوژنتیک بتوانند اطلاعات دقیق تری را در مورد مکانیسم های مؤثر در ایجاد صرع و بازه های زمانی بروز آن به دست بیاورند. این پژوهش در مجله "Nature Communications" به چاپ رسید. 1400/05/04 10:35:55 5.0 از 5 1089 تگهای خبر: بیمار , بیماری , سرطان این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط رژیم غذایی بر خطر یبوست تأثیر می گذارد دفع سنگ کلیه قطعی مراقب سلامت محصولات پروتئینی در ایام گرم سال باشید لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ نقش چاقی در بروز دیابت و سرطان پربحث ترین ها ابهامات ارزی ثبات بازار روغن نباتی را بهم می ریزد ماجرای کاهش سهمیه شیرخشک نوزادان به علاوه سند راز جوانی، حافظه قوی و لاغری در یک میوه کوچک شماره امداد خودرو تهران جدیدترین ها ابهامات ارزی ثبات بازار روغن نباتی را بهم می ریزد ماجرای کاهش سهمیه شیرخشک نوزادان به علاوه سند راز جوانی، حافظه قوی و لاغری در یک میوه کوچک شماره امداد خودرو تهران نوشیدنی های معجزه آسا با کم آبی و گرمازدگی خداحافظی کنید رژیم غذایی بر خطر یبوست تأثیر می گذارد دفع سنگ کلیه قطعی کیک و بیسکوئیت به عنوان وعده صبحانه، برای کودکان ارزش غذایی ندارد مراقب سلامت محصولات پروتئینی در ایام گرم سال باشید آیا مصرف زیاد آب سبب کبد چرب می شود؟ تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی