ارتباط مصرف بیشتر غذاهای گیاهی با کاهش خطر بیماری قلبی انجمن قلب آمریكا اعلام كرد؛ به گزارش مین فود به قول محققان، خوردن غذاهای مغذی تر و گیاهی برای داشتن قلبی سالم در هر سنی مفید می باشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، بر مبنای یک مطالعه طولانی ۳۰ ساله، داشتن رژیم غذایی گیاهی در دوران جوانی با کاهش خطر ابتلاء به بیماری های قلبی در سنین میانسالی همراه می باشد. یک مطالعه دیگر ۱۵ ساله هم نشان داد که خوردن غذاهای گیاهی بیشتر که سبب کاهش کلسترول می شود، با کاهش خطر ابتلاء به بیماری های قلبی عروقی در زنان یائسه ارتباط دارد. در این دو مطالعه جداگانه که معیارهای مختلف مصرف غذای گیاهی سالم تجزیه و تحلیل شد، محققان دریافتند که هم افراد بزرگسال جوان و هم زنان یائسه که رژیم غذایی شأن به طور عمده گیاهی بود، کمتر گرفتار سکته قلبی شدند و با احتمال کمتر ابتلاء به بیماری قلبی عروقی روبرو بودند. طبق سفارش انجمن قلب آمریکا، الگوی کلی رژیم غذایی سالم بر مصرف انواع میوه ها و سبزیجات، غلات کامل، لبنیات کم چرب، مرغ و ماهی بدون پوست، آجیل و حبوبات و روغن های گیاهی غیر گرمسیری تاکید می کند. همینطور مصرف محدود چربی اشباع، چربی ترانس، سدیم، گوشت قرمز، شیرینی و نوشیدنی های شیرین را سفارش می کند. «یونی چوی»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه مینه سوتا، در اینباره می گوید: «تحقیقات قبلی بر روی مواد مغذی یا غذاهای تک متمرکز بود، اما اطلاعات کمی در مورد رژیم غذایی گیاهی و خطر طولانی مدت بیماری های قلبی عروقی وجود دارد.» محققان رژیم غذایی و بروز بیماری قلبی را در ۴۹۴۶ فرد بزرگسال مورد بررسی قرار دادند. شرکت کنندگان در زمان ثبت نام (۱۹۸۵-۱۹۸۶) در این مطالعه ۱۸ تا ۳۰ ساله بودند و در آن زمان عاری از بیماری های قلبی عروقی بودند. چوی در ادامه اضافه کرد: «رژیم غذایی بسیار مغذی و گیاهی برای سلامت قلب و عروق مفید می باشد. رژیم گیاهی لزوماً گیاهخواری نیست. مردم می توانند از بین غذاهای گیاهی که تا حد امکان طبیعی هستند و فرآوری بالایی ندارند، انتخاب کنند. ما فکر می نماییم که افراد می توانند گهگاه از محصولات حیوانی مانند مرغ سرخ نشده، ماهی سرخ نشده، تخم مرغ و لبنیات کم چرب استفداه نمایند.» منبع: minfood.ir 1400/05/19 00:04:53 5.0 از 5 665 تگهای خبر: بیمار , بیماری , تخم مرغ , چربی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل جدیدترین ها جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی