۲۰ نکته طلایی برای بهبود کووید ۱۹ بیماران كرونایی بخوانند؛ مین فود: تغذیه دوران کرونا از اهمیت خاصی در بهبود بیماران برخوردار می باشد که اگر به درستی رعایت شود، می تواند از شدت بیماری بکاهد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، برای بیماران مبتلا به کووید ۱۹، ۲۰ نکته کلیدی تغذیه در نظر گرفته است که اگر به درستی رعایت شود، می تواند از شدت بیماری بکاهد. ۱- مصرف آب را فراموش نکنید حتما روزی ۶ لیوان آب را مصرف کنید. ۲- مصرف غذاهای سرخ شده مثل انواع کوکو، کتلت، خورشت ها، کباب کوبیده و…، ممنوع می باشد. ۳ فقط غذاهای آب پز شده در این دوران مصرف کنید. ۴- دریافت غذاهای پروتئینی مثل حبوبات، تخم مرغ، انواع گوشت و کره بادام زمینی بدون شکر را افزایش دهید. ۵- هر روز یک عدد تخم مرغ آب پز شده که کاملاً پخت شده است مصرف کنید. ۶- مصرف شکر و قند را محدود کنید. ۷- غذاهای کنسروی، گوشت های فرآوری شده و فست فودها ممنوع می باشد. ۸- مصرف میوه و سبزیجات را در طول روز فراموش نکنید. ۹- مواد غذایی صنعتی حاوی شکر مثل بیسکویت، کیک، مربا، نوشابه، ماءالشعیر و آبمیوه های صنعتی، انواع شیرینی و آبنبات و شکلات صنعتی ممنوع می باشد. ۱۰- لبنیات مثل ماست پروبیوتیک هر روز در کنار وعده های غذایی مصرف شود. ۱۱- مواد غذایی محرک مانند برخی ادویه های تند مثل فلفل را از غذاهای خود حذف کنید. ۱۲- صبحانه متنوع شامل عسل، عدسی، فرنی، تخم مرغ، پنیر و گردو مصرف کنید. ۱۳- دانه های آجیلی مثل بادام درختی، فندق، پسته و گردو را می توانید هر روز به صورت آسیاب شده در ماست، سوپ و فرنی ریخته و مصرف کنید.۱۴- مکمل های ویتامین D، ویتامین C و روی را در این دوران فراموش نکنید. هفته ای یک مکمل ویتامین ۵۰ هزار واحدی از زمان شروع علایم تا یک ماه پس از اتمام علایم، مکمل روی ۷۵ تا ۱۰۰ میلی گرم و مکمل ویتامین C با دوز ۱۰۰۰ میلی گرم به صورت روزانه تا دو هفته پس از اتمام علایم مصرف شود. 15- از پودر جوانه ها مثل جوانه گندم، ماش، عدس و... در سوپ، آش و ماست به صورت روزانه مصرف کنید. ۱۶- از مصرف غذاهای دیر هضم حاوی پنیر پیتزا، ماکارونی و قارچ خودداری کنید. ۱۷- در صورت اسهال مصرف مکمل ویتامین C تا برطرف شدن این مشکل ممنوع می باشد. در صورت اسهال از کته هویج با کمی روغن و نمک به اندازه به همراه ماست پروبیوتیک مصرف کنید.۱۸- از میوه های حاوی ویتامین A مثل موز، انبه، طالبی مصرف کنید. ۱۹- در کنار غذاهای خود از لیمو ترش استفاده کنید. ۲۰- مصرف قهوه، چای غلیظ، نسکافه و یا شکلات تلخ ممنوع می باشد. 1400/06/01 21:14:43 5.0 از 5 543 تگهای خبر: آب , بهداشت , بیمار , بیماری این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد مراقب وزن خود باشید نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی دستگاه برش لیزری فلزات را از کجا بخریم؟ پربحث ترین ها بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد جدیدترین ها بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد مراقب وزن خود باشید کدام داروها برای درمان چاقی سفارش می شود نوشابه های رژیمی را جدی نگیرید بهترین مایع آب بندی نانو تغذیه پس از ماه رمضان چگونه باشد چگونه از بوی بد دهان خلاص شویم تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی