برگزاری دومین جشنواره ملی سلامت غذا با رویكرد ارتقای سطح سلامت غذا؛ دومین جشنواره ملی سلامت غذا، با رویکرد ارتقای سطح سلامت غذا، برگزار گردید. به گزارش مین فود به نقل از مهر، دومین جشنواره ملی سلامت غذا، با رویکرد ارتقای سطح سلامت غذا و با هدف شناسایی برندهای پیشرو در تحقیق، توسعه و تولید محصولات سلامت غذایی روز دوشنبه ۲۴ آبان با حضور مقامات ارشد سازمان غذا و دارو، وزارت بهداشت، وزارت صمت، انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در مرکز همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد. در بخش برندهای غذایی، در مجموع ۷۰ برند نام آشنای صنعت غذا با شعار همه با هم برای سلامتی، به معرفی جدید ترین دستاوردهای خود در تولید محصولات سلامت پرداختند. تمامی برندهای حاضر در تحقیق و توسعه محصولات، به تولید محصولات فراسودمند یا کاهش اثرات زیانبار محصول دست یافته اند و جشنواره ملی سلامت غذا، در جهت ارتقای سطح آگاهی، نگرش و فرهنگ تغذیه سالم در جامعه، به معرفی خصوصیت های محصولات سلامت خواهد پرداخت. منبع: مین فود 1400/08/30 11:56:25 5.0 از 5 1281 تگهای خبر: آب , برند , بهداشت , تغذیه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ جدیدترین ها لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی