تاثیر رژیم غذایی کتوژنیک در تسکین خستگی و افسردگی بیماران ام اس مطالعات نشان می دهد؛ رژیم غذایی کتوژنیک یا کتو، رژیمی است که بر گوشت، چربی ها و سبزیجات غیرنشاسته ای تمرکز دارد. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از هلث لاین، پژوهشگران می گویند رژیم کم کربوهیدرات ممکنست به کاهش افسردگی و خستگی در افراد مبتلا به بیماری ام اس کمک نماید. رژیم کتوژنیک ممکنست برای افراد مبتلا به بیماری ام اس بی خطر باشد و حتی ممکنست به آنها کمک نماید کمتر احساس خستگی و افسردگی کنند. مطالعه جدید به دنبال بررسی این مساله است که چگونه یک رژیم غذایی با تاکید بر کربوهیدرات کمتر و حتی قند کمتر می تواند به کاهش وزن، بهبود سلامت روانی و حتی کاستن علائم بیماریهای خاص کمک نماید. رژیم کتو پرچرب و کم کربوهیدرات برای نخستین بار در دهه ۱۹۲۰ برای مساعدت با کودکان مستعد تشنج مورد مطالعه و توسعه قرار گرفت، برای اینکه بدن را به حالت کتوز یا حالت ناشتا قرار می دهد، یعنی بجای قند، چربی موجود را به انرژی تبدیل می کند. از آن زمان، رژیم کتو برای مساعدت با مدیریت مشکلاتی نظیر چاقی و دیابت تا مشکلات در رابطه با التهاب مانند ام اس مورد بررسی قرار گرفت. جدیدترین مطالعه که توسط پژوهشگران دانشگاه ویرجینیا انجام شد، شامل ۶۵ فرد مبتلا به ام اس عودکننده که شایع ترین شکل این بیماری است، بود. به شرکت کنندگان فرمان داده شد که دو تا سه وعده غذایی کتوژنیک در روز به مدت ۶ ماه مصرف کنند. این شامل ۱ یا ۲ وعده تخم مرغ، ماهی یا گوشت با حداکثر ۴ قاشق غذاخوری کره، روغن، آووکادو، خامه غلیظ، همراه با ۱ تا ۲ فنجان سبزیجات غیرنشاسته ای، مانند سبزیجات برگ دار، خیار یا گل کلم بود. شرکت کنندگان در مطالعه حداکثر مجاز به مصرف ۲۰ گرم کربوهیدرات در روز بودند که پایبندی آن با آزمایش ادرار روزانه مشخص می شد. محققان می گویند با بهره گیری از پرسشنامه، شرکت کنندگان نمرات سلامت جسمی و روانی بهتری را گزارش کردند. آنها با بهره گیری از آزمایش رایج پیشرفت بیماری ام اس بهبودی ۱۷ درصدی را گزارش کردند و توانستند بطور متوسط ۳۰ متر بیشتر از شروع مطالعه راه بروند. دکتر «جی نیکلاس برنتون»، نویسنده مطالعه از دانشگاه ویرجینیا، با اذعان به این که هنوز نیاز به تحقیقات بیشتری در مورد این مساله وجود دارد، اظهار داشت: «مطالعه ما شواهدی را ارائه می دهد که رژیم کتوژنیک ممکنست واقعاً بی خطر و مفید باشد چونکه کاهش برخی علایم برای افراد مبتلا به ام اس، در صورت استفاده در یک دوره ۶ ماهه مشاهده شد.» 1400/12/16 10:13:27 5.0 از 5 664 تگهای خبر: بیمار , بیماری , تخم مرغ , تسكین این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند پربحث ترین ها چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها جدیدترین ها چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی Morocco Driver Licence Fake Template چای پس از غذا مانعی برای هضم، نه کمکی به آن تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی