فیبرهای غذایی به یک اندازه برای بدن مفید نیستند مطالعات نشان می دهد؛ به گزارش مین فود همه فیبرهای غذایی فایده یکسانی ندارند؛ فیبر غلات، و نه فیبرهای میوه یا سبزیجات، با التهاب کمتر مرتبط هستند. فیبر غلات با خطر کمتر بیماری قلبی عروقی مرتبط می باشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، پژوهشگران دانشکده میلمن کلمبیا بررسی کردند که آیا مصرف فیبر غذایی با کاهش التهاب در افراد مسن مرتبط می باشد و آیا فیبر رابطه معکوس با بیماریهای قلبی عروقی دارد یا خیر. نتایج نشان داد که فیبر کل، و بطور خاص فیبر غلات، و نه فیبر میوه یا سبزیجات، بطور مداوم با التهاب کمتر و بروز بیماری قلبی عروقی کمتر مرتبط می باشد. تا حالا اطلاعات محدودی در مورد ارتباط بین فیبر و التهاب در بین افراد مسن وجود داشته است که در مقایسه با افراد جوان دارای میزان بالاتر التهاب هستند. این تحقیق شامل داده هایی از یک گروه بزرگ و مشخص از افراد مسن، با داده های دقیق در مورد دریافت رژیم غذایی، التهاب، و ابتلاء به بیماری قلبی عروقی است. از ۴۱۲۵ بزرگسالی که از سال ۱۹۸۹ تا ۱۹۹۰ در مطالعه سلامت قلب و عروق ثبت نام کردند، شرکت کنندگان یک پرسشنامه در مورد رژیم غذایی دریافت نمودند که در هنگام ثبت نام برای افرادی که بیماری قلبی عروقی نداشتند اجرا شد و سپس از لحاظ ابتلاء به بیماریهای قلبی عروقی (سکته مغزی، انفارکتوس میوکارد، و مرگ آترواسکلروتیک قلبی) تا ژوئن ۲۰۱۵ پیگیری شدند. نمونه های خون برای نشانگرهای التهاب مورد بررسی قرار گرفتند. دکتر «روپاک شیواکوتی»، استادیار اپیدمیولوژی از دانشکده میلمن کلمبیا، اظهار داشت: «مصرف بیشتر فیبر رژیمی با کاهش خطر بیماریهای قلبی عروقی مرتبط می باشد. یک فرضیه رایج این است که مصرف فیبر بیشتر التهاب را می کاهد و متعاقباً منجر به کاهش خطر بیماریهای قلبی عروقی می شود. اما یافته های این مطالعه نشان میدهد که یک نوع خاص از فیبر غذایی یعنی فیبر غلات و نه فیبر میوه یا سبزیجات با التهاب کمتر مرتبط می باشد.» اگرچه داده هایی وجود دارد که نشان میدهد فیبر بطور کلی ممکنست با بهبود عملکرد روده، اصلاح رژیم غذایی و سیری (به عنوان مثال، کاهش مصرف چربی)، و بهبود متابولیسم پروفایل لیپید و گلوکز، اثرات ضد التهابی داشته باشد، اما این داده ها در مورد فیبر غلات صدق می کند و نه فیبر میوه و سبزیجات.» محققان بر انجام مطالعات بیشتر دراین زمینه تاکید دارند. 1401/01/23 10:45:34 5.0 از 5 622 تگهای خبر: بیمار , بیماری , چربی , رژیم غذایی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی راه اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائرین نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۵ دوستان مین فود انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی پربحث ترین ها استخدام و کاریابی ذخایر شش ماهه دارو و شیر خشک تأمین شده است معجونی برای رفع عطش، کنترل وزن و تقویت خلق وخو چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ جدیدترین ها استخدام و کاریابی ذخایر شش ماهه دارو و شیر خشک تأمین شده است معجونی برای رفع عطش، کنترل وزن و تقویت خلق وخو چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی