فیبرهای غذایی به یک اندازه برای بدن مفید نیستند مطالعات نشان می دهد؛ به گزارش مین فود همه فیبرهای غذایی فایده یکسانی ندارند؛ فیبر غلات، و نه فیبرهای میوه یا سبزیجات، با التهاب کمتر مرتبط هستند. فیبر غلات با خطر کمتر بیماری قلبی عروقی مرتبط می باشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، پژوهشگران دانشکده میلمن کلمبیا بررسی کردند که آیا مصرف فیبر غذایی با کاهش التهاب در افراد مسن مرتبط می باشد و آیا فیبر رابطه معکوس با بیماریهای قلبی عروقی دارد یا خیر. نتایج نشان داد که فیبر کل، و بطور خاص فیبر غلات، و نه فیبر میوه یا سبزیجات، بطور مداوم با التهاب کمتر و بروز بیماری قلبی عروقی کمتر مرتبط می باشد. تا حالا اطلاعات محدودی در مورد ارتباط بین فیبر و التهاب در بین افراد مسن وجود داشته است که در مقایسه با افراد جوان دارای میزان بالاتر التهاب هستند. این تحقیق شامل داده هایی از یک گروه بزرگ و مشخص از افراد مسن، با داده های دقیق در مورد دریافت رژیم غذایی، التهاب، و ابتلاء به بیماری قلبی عروقی است. از ۴۱۲۵ بزرگسالی که از سال ۱۹۸۹ تا ۱۹۹۰ در مطالعه سلامت قلب و عروق ثبت نام کردند، شرکت کنندگان یک پرسشنامه در مورد رژیم غذایی دریافت نمودند که در هنگام ثبت نام برای افرادی که بیماری قلبی عروقی نداشتند اجرا شد و سپس از لحاظ ابتلاء به بیماریهای قلبی عروقی (سکته مغزی، انفارکتوس میوکارد، و مرگ آترواسکلروتیک قلبی) تا ژوئن ۲۰۱۵ پیگیری شدند. نمونه های خون برای نشانگرهای التهاب مورد بررسی قرار گرفتند. دکتر «روپاک شیواکوتی»، استادیار اپیدمیولوژی از دانشکده میلمن کلمبیا، اظهار داشت: «مصرف بیشتر فیبر رژیمی با کاهش خطر بیماریهای قلبی عروقی مرتبط می باشد. یک فرضیه رایج این است که مصرف فیبر بیشتر التهاب را می کاهد و متعاقباً منجر به کاهش خطر بیماریهای قلبی عروقی می شود. اما یافته های این مطالعه نشان میدهد که یک نوع خاص از فیبر غذایی یعنی فیبر غلات و نه فیبر میوه یا سبزیجات با التهاب کمتر مرتبط می باشد.» اگرچه داده هایی وجود دارد که نشان میدهد فیبر بطور کلی ممکنست با بهبود عملکرد روده، اصلاح رژیم غذایی و سیری (به عنوان مثال، کاهش مصرف چربی)، و بهبود متابولیسم پروفایل لیپید و گلوکز، اثرات ضد التهابی داشته باشد، اما این داده ها در مورد فیبر غلات صدق می کند و نه فیبر میوه و سبزیجات.» محققان بر انجام مطالعات بیشتر دراین زمینه تاکید دارند. 1401/01/23 10:45:34 5.0 از 5 677 تگهای خبر: بیمار , بیماری , چربی , رژیم غذایی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است موج آنفلوآنزا در کشور درمان بیماری فقط علامتی است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها پویش سراسری سرطان پستان با ۳۰۰۰ ساعت معاینه رایگان و ۱۳۵۰ نفرساعت آموزش ادامه دارد ۷ دمنوش پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی یک خاصیت جدید از ChatGPT که می تواند پیش از این که شما بپرسید با شما تعامل کند! راز پوست شفاف در یک میوه آبدار پربحث ترین ها پنج آنتی بیوتیک پرفروش در ایران تدوین اولین بسته روانشناختی کشور برای جلوگیری از سقط خودخواسته غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت جدیدترین ها غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت مواجهه با اوتیسم با اصلاح سبک زندگی و تغذیه به علاوه فیلم نسل امروز دانشجو انتظار گفت و گوی اقناعی دارد چالش های جوانی جمعیت از کاهش ازدواج تا سقط جنین افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است شروع ثبت نام المپیاد های علمی دانش آموزی از ۸ آذر ۱۴۰۴ بالا رفتن سن ورود به دانشگاه فرهنگیان تهدیدی برای کیفیت تربیت معلم وقتی تغییرات اقلیمی، کلاس ها را تهدید می کند تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی