نوشیدن قهوه سبب افزایش طول عمر می شود محققان چینی می گویند؛ مین فود: نتایج یک پژوهش جدید نشان میدهد که فواید بالقوه قهوه برای سلامتی، حتی اگر مقداری شکر به آن اضافه شود، همچنان باقی است. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، برمبنای داده های به دست آمده از بیش از ۱۷۱ هزار شرکت کننده بریتانیایی فاقد بیماری قلبی یا سرطان، افرادی که هر مقدار قهوه شیرین نشده می نوشند، ۱۶ تا ۲۱ درصد کمتر از افرادی که قهوه مصرف نمی کنند، با مرگ سریع روبرو هستند. محققان دانشگاه پزشکی جنوبی در گوانگژو چین دریافتند حتی افرادی که قهوه خودرا با شکر مصرف می کنند، فوایدی برای سلامتی شأن وجود دارد. بر اساس یافته های بدست آمده، مصرف کنندگان قهوه شیرین که بطور متوسط ۱.۵ تا ۳.۵ فنجان در روز می نوشند، ۲۹ تا ۳۱ درصد کمتر در ضمن هفت سال پیگیری نسبت به افرادی که قهوه نمی نوشند، در معرض خطر مرگ قرار دارند. شرکت کنندگان بطور متوسط به مدت هفت سال تحت نظر بودند تا ببینند آیا نوشیدن قهوه بر خطر کلی مرگ و همین طور خطر مرگ ناشی از سرطان یا بیماری قلبی تأثیر می گذارد یا خیر. محققان دریافتند که قهوه شیرین نشده خطر مرگ شرکت کنندگان را بدون توجه به مقدار مصرف آنها می کاهد، و قهوه شیرین حداکثر فایده را در صورت مصرف حدود ۲.۵ تا ۳.۵ فنجان در روز دارد. قهوه شیرین تا آن زمان که فرد کمتر از ۴ فنجان در روز بنوشد، مفید می باشد. افرادی که بیش از ۴.۵ فنجان قهوه شیرین در روز می نوشند، اندکی خطر مرگ سریع در آنها افزایش می یابد. محققان دریافتند قهوه شیرین یا تلخ، همیشه خطر مرگ ناشی از علل خاص مانند سرطان یا بیماری قلبی را کم می کند. نظریه های مختلفی در مورد خواص قهوه وجود دارد. به گفته پژوهشگران، قهوه حاوی نزدیک به ۱۰۰۰ ترکیب گیاهی است که بیشتر آنها هنوز مورد مطالعه قرار نگرفته است. قهوه مواد مغذی مانند ویتامین های B، پتاسیم و ریبوفلاوین را که برای سلامتی ضروری هستند، تامین می کند. همچنین ثابت شده است که قهوه هوشیاری، حافظه و عملکرد ذهنی را بهبود می بخشد. قهوه حاوی اسیدهای کلروژنیک است که اثر ضد انعقادی در خون دارد. از اینرو بطور بالقوه می تواند از حملات قلبی یا سکته مغزی ناشی از لخته خون پیشگیری کند. منبع: minfood.ir 1401/03/21 10:29:58 5.0 از 5 656 تگهای خبر: بیمار , بیماری , پزشك , سرطان این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند پربحث ترین ها معجونی برای رفع عطش، کنترل وزن و تقویت خلق وخو چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی جدیدترین ها معجونی برای رفع عطش، کنترل وزن و تقویت خلق وخو چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی Morocco Driver Licence Fake Template تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی