نمک طول عمر را کوتاه می کند یافته های پژوهشی نشان می دهد؛ مین فود: یک مطالعه جدید بزرگ نشان میدهد افرادی که در وعده های غذایی خود زیاد نمک می ریزند ممکنست عمر کوتاه تری نسبت به افرادی که به ندرت دست به نمکدان می زنند داشته باشند. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از هلث لاین، این مطالعه که روی بیش از ۵۰۰ هزار بزرگسال بریتانیایی انجام شد، نشان داد کسانی که همیشه روی غذای خود نمک می پاشند، ۲۸ درصد بیش از افرادی که به ندرت به وعده های غذایی خود نمک اضافه می کنند، در معرض مرگ زودرس هستند. به طور متوسط، مصرف کنندگان نمک زیاد حدود دو سال از میانگین عمرشان در سن ۵۰ سالگی کاهش پیدا می کند. دکتر «لو چی»، محقق ارشد از دانشگاه تولان در نیواورلئان، اظهار داشت: «این یک رفتار ساده است که افراد می توانند آنرا اصلاح کنند.» غذاهای فرآوری شده و غذاهای آماده اغلب سرشار از سدیم هستند و بهتر است محدود شوند. کارشناسان بهداشت مدت هاست که سفارش می کنند سدیم را در رژیم غذایی محدود کنید که تا حد زیادی برای مساعدت با کنترل سطح فشار خون مؤثر است. این یافته ها برمبنای ۵۰۱، ۳۷۹ بزرگسالی است که در مطالعه بانک زیستی انگلستان شرکت کرده بودند. زمانی که آنها بین سالهای ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۰ بکارگرفته شدند، به پرسشنامه هایی در مورد رژیم غذایی و عادات سبک زندگی خود پاسخ دادند. در طی ۹ سال، بیش از ۱۸۰۰۰ شرکت کننده مرگ سریع داشتند. پژوهشگران دریافتند که خطر مرگ نابهنگام در بین افرادی که گفته بودند همیشه از نمک سر سفره استفاده می نمایند، در مقابل کسانی که هیچ گاه یا به ندرت از نمک استفاده می کردند، ۲۸ درصد بیشتر بود. نتایج نشان داد در میان مردان مصرف کننده نمک زیاد، این میزان بیش از دو سال از امید به زندگی آنان در سن ۵۰ سالگی کاست. همتایان زن آنها بطور متوسط ۱.۵ سال از زندگی خودرا از دست دادند. چی معتقد می باشد که تأثیر نمک اضافی بر فشار خون دلیل اصلی این رویداد است: افرادی که بطور معمول به غذای خود نمک اضافه می کنند، خصوصاً در معرض خطر مرگ ناشی از سکته مغزی یا بیماری قلبی هستند. منبع: مین فود 1401/05/02 09:44:45 5.0 از 5 587 تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , رژیم غذایی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل جدیدترین ها جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی