53 درصد نوزادان ایرانی بدون شیرمادر تغذیه می کنند مدیركل دفتر سلامت جمعیت وزارت بهداشت؛ به گزارش مین فود مدیرکل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت، اظهار داشت: تغذیه انحصاری با شیرمادر در 6 ماه نخست پس از تولد نوزاد در کشور به 47.4 درصد رسیده است. به گزارش مین فود به نقل از مهر، محمدرضا صایینی، در مراسم بزرگداشت هفته جهانی تغذیه با شیر مادر که در مرکز همایش های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، اضافه کرد: برمبنای تحقیقات ملی، تغذیه انحصاری با شیرمادر در کشور سال ۷۹ بیش از ۴۴.۱ درصد بود که در سال ۸۹ به ۵۳.۱ درصد و در سال ۹۶ به ۴۷.۴ درصد رسید. وی، درصد شهری تغذیه انحصاری با شیرمادر در سال ۹۶ را ۴۵.۹ و درصد روستایی تغذیه انحصاری با شیرمادر را ۵۰.۹ اعلام نمود و اظهار داشت: باید بتوانیم با مداخلات و برنامه هایی این درصد را به ۷۰ برسانیم. مدیرکل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت بیان داشت: بیمارستان های دوستدار کودک سالم در کشور از ۱۱ بیمارستان در سال ۷۰ به ۵۶۸ بیمارستان در سال ۱۴۰۰ رسیده است. صایینی اضافه کرد: در صورتیکه تمام ۱۰ اقدام لازم برای تبدیل یک بیمارستان به بیمارستان دوستدار کودک سالم صورت گیرد، برمبنای ارزیابی ها می توان ۸۵ درصد بیمارستان های کشور را به بیمارستان دوستدار کودک سالم تبدیل کرد. منبع: مین فود 1401/05/12 10:09:35 5.0 از 5 588 تگهای خبر: برنامه , بهداشت , بیمار , بیمارستان این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها جدیدترین ها ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها برگ برنده جدید اپل! دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای مثال برداری از کالاهای اساسی تدابیر طب ایرانی برای عبور سالم از روزهای داغ تشدید نظارت بر سلامت نذری ها در روزهای محرم تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی