میوه و سبزیجات بیشتری بخورید تا کلیه های سالم داشته باشید توصیه محقق ایرانی در دانشگاه ویرجینیا؛ به گزارش مین فود محققان برای حفظ سلامت کلیه ها، مصرف رنگین کمانی از میوه ها و سبزیجات را سفارش می کنند. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از هلث لاین، دکتر «شیرین پورافشار»، متخصص تغذیه در دانشگاه ویرجینیا، می گوید: «مصرف بیشتر میوه ها و سبزیجات به شدت با سلامت مرتبط می باشد. زمانی که می بینیم بیماران مبتلا به بیماری مزمن کلیه کمتر میوه و سبزیجات مصرف می کنند، نگران اثرات کلی سلامتی شان هستیم. هنگام عرضه سفارش های تغذیه ای به بیماران مبتلا به بیماری مزمن کلیه، مانند سفارش هایی برای کاهش مصرف پتاسیم، باید مراقب باشیم که بی جهت از مصرف میوه و سبزیجات سالم جلوگیری نکنیم.» برای این مطالعه، محققان داده های در ارتباط با الگوهای تغذیه را از نظرسنجی های سلامت و تغذیه که بین سالهای ۱۹۸۸ و ۲۰۱۸ انجام شد، تحلیل و بررسی کردند. محققان دریافتند که بین سالهای ۱۹۸۸ تا ۱۹۹۴، ۵۲ درصد از پاسخ دهندگان مبتلا به بیماری مزمن کلیه، مصرف میوه و سبزیجات شان کم بود. بین سالهای ۲۰۰۳ و ۲۰۱۰، ۴۶ درصد از پاسخ دهندگان مبتلا به بیماری مزمن کلیه، در مقایسه با ۴۱ درصد از افراد دیگر، مصرف کمی از میوه و سبزیجات داشتند. و بین سالهای ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۸، ۴۸ درصد از پاسخ دهندگان مبتلا به بیماری مزمن کلیه، الگوی مصرف کمی داشتند. به گفته مرکز کنترل و جلوگیری از بیماری های ایالات متحده، بیماری مزمن کلیوی زمانی اتفاق می افتد که کلیه ها قادر به دفع مواد زائد از خون فرد نیستند. این وضعیت می تواند منجر به فشار خون بالا، بیماری قلبی و سکته شود. گاهی اوقات به بیمارانی که به بیماری مزمن کلیه مبتلا هستند گفته می شود که مصرف پتاسیم را کاهش دهند، ماده معدنی که معمولا در میوه ها و سبزیجات یافت می شود. به گفته نویسندگان این مطالعه، مطالعات بیشتری برای تعیین این که آیا مصرف کم میوه و سبزیجات علت یا نتیجه بیماری مزمن کلیه است یا عوامل دیگری در آن دخیل هستند، مورد نیاز است. علاوه بر این، محققان گفتند که مطالعات بیشتری برای درک ارتباط بین مصرف میوه و سبزیجات و بیماری مزمن کلیه مورد نیاز است. محققان امیدوارند از راه این مطالعه و مطالعات مشابه، بتوانند افراد سالم و بیماران مبتلا به بیماری مزمن کلیوی را تشویق کنند تا در مصرف میوه ها و سبزیجات با گنجاندن انواع و مقادیر بیشتر میوه ها و سبزیجات فرآوری نشده یا کم فرآوری شده در زندگی روزمره خود تجدید نظر کنند. منبع: minfood.ir 1401/05/13 13:27:15 5.0 از 5 597 تگهای خبر: بیمار , بیماری , تغذیه , زندگی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط نقشه ناامنی غذایی کشور باید بروزرسانی شود لزوم تکریم بیماران در اجرای برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع تمر هندی میوه ای ترش با فواید اعجاب انگیز برای سلامت بدن کمبود امگا ۳ عامل پنهان التهاب های مزمن نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت عطر گرمی فیش حج فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها راهنمای کامل انتخاب شیرآلات توکار به علاوه معرفی بهترین مدلها برای دکوراسیون ثبت نام دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی اسامی فرآورده های غذایی غیرمجاز منتشر شد سفارش به مادران شیرده در پیاده روی اربعین پربحث ترین ها نقشه ناامنی غذایی کشور باید بروزرسانی شود لزوم تکریم بیماران در اجرای برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع زمان برگزاری جشن شکوفه ها تمر هندی میوه ای ترش با فواید اعجاب انگیز برای سلامت بدن جدیدترین ها نقشه ناامنی غذایی کشور باید بروزرسانی شود لزوم تکریم بیماران در اجرای برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع زمان برگزاری جشن شکوفه ها تمر هندی میوه ای ترش با فواید اعجاب انگیز برای سلامت بدن کمبود امگا ۳ عامل پنهان التهاب های مزمن تسهیل نام نویسی دانش آموزان ایثارگر در مدارس شاهد بدون محدودیت معدل قطعی برق سلامت مراکز داده را تهدید می کند اوموآموآ یک نوع کاملا جدید از اجرام آسمانی است ثبت نام دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی سوله سازی تهران تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی