کاهش یک گرم نمک در روز ریسک بیماری قلبی را کاهش می دهد محققان چینی می گویند؛ مین فود: پژوهشگران گزارش می دهند که مصرف کمتر نمک به میزان 1 گرم در روز می تواند خطر بیماری قلبی را کم کند. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از هلث سایت، پژوهشگران چینی داده ها را بررسی کردند تا ببینند کاهش مصرف روزانه نمک چه تأثیری بر سلامتی شرکت کنندگان در این کشور دارد. آنها داده ها را به سه روش تحلیل و بررسی کردند: • کاهش ۱ گرم نمک در روز در سال اول • کاهش ۳۰ درصدی مصرف نمک تا سال ۲۰۲۵، معادل کاهش تدریجی ۳.۲ گرم در روز • کاهش مصرف نمک به کمتر از ۵ گرم در روز تا سال ۲۰۳۰ محققان معتقدند با کاهش مصرف نمک، فشار خون سیستولیک (عدد بالاتر) کاهش پیدا می کند. یافته ها نشان می دهند: • کاهش مصرف نمک به میزان ۱ گرم در روز می تواند میانگین فشار خون سیستولیک را ۱.۲ میلی متر بر جیوه کم کند و از ۹ میلیون بیماری قلبی عروقی و موارد سکته تا سال ۲۰۳۰ پیشگیری کند. • کاهش ۳.۲ گرم در روز، که برای پنج سال دیگر ادامه یابد، می تواند از ۱۴ میلیون حمله قلبی یا سکته پیشگیری کند که تخمین زده می شود ۶ میلیون از آنها کُشنده باشند. • اگر کاهش نمک تا سال ۲۰۴۰ ادامه یابد، کاهش جمعی ۲۷ میلیون حمله قلبی یا سکته وجود خواهد داشت که بطور بالقوه موجب توقف ۱۲ میلیون رویداد مرگبار قلبی عروقی می شود. محققان گزارش دادند سایر فواید بالقوه کاهش مصرف نمک شامل کاهش بیماری مزمن کلیه و سرطان معده است. به گفته انجمن قلب آمریکا، مصرف بیش از اندازه نمک خطر ابتلاء به موارد زیر را افزایش می دهد: • بزرگ شدن ماهیچه قلب • سردرد • بیماری کلیوی • سکته • نارسایی قلبی • فشار خون بالا • سنگ کلیه • پوکی استخوان • سرطان معده • احتباس آب که می تواند منجر به پف کردگی، نفخ و افزایش وزن شود. منبع: مین فود 1401/06/14 23:44:02 5.0 از 5 582 تگهای خبر: آب , بیمار , بیماری , درد این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند پربحث ترین ها چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها جدیدترین ها چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی Morocco Driver Licence Fake Template چای پس از غذا مانعی برای هضم، نه کمکی به آن تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی