فواید زردآلو برای سلامتی به گزارش مین فود، زردآلو سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است و فواید متنوعی برای سلامتی انسان دارد. به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، زردآلو به علت داشتن مقادیر بالای ویتامین ها، زردینه ها و پتاسیم فواید زیادی برای سلامتی انسان دارد. زردینه ها برای محافظت و تقویت رگ های خونی مفید هستند و در عین حال علایم التهاب را هم کم می کنند. پتاسیم، یک ماده معدنی مهم برای عملکرد اعصاب و عضلات است و همینطور از فشار خون سالم و سلامت قلب هم حمایت می کند. در ادامه به نقل از "وب ام دی" به چند مورد دیگر از فواید این میوه خواهیم پرداخت. * حفاظت از پوست آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین E و ویتامین C به علت داشتن خواص تقویت کننده پوست، شناخته شده اند. آنها می توانند به حفاظت از سلول های پوست در مقابل اشعه فرا بنفش (UV)، کاهش علایم چین و چروک های اولیه و بهبود خاصیت ارتجاعی پوست، کمک کنند. * کمک به سلامت چشم زردآلو سرشار از ویتامین A، بتاکاروتن و سایر کاروتنوئیدها بوده و برای بهبود سلامت چشم بسیار عالی است. مواد مغذی زردآلو همینطور به کاهش خطر مبتلا شدن به تباهی لکه زرد (دژنراسیون ماکولا) و آب مروارید هم کمک می کنند. * کمک به هضم بهتر غذا زردآلو مقدار زیادی فیبر غذایی خوب دارد که به دستگاه گوارش کمک می نماید. فیبر محلول به دستگاه گوارش کمک می نماید آب کافی را حفظ نموده و منجر به رشد باکتری های خوب می شود. فیبر نامحلول هم برای باکتری های سالم روده مفید می باشد. منبع: مین فود 1401/06/29 12:01:56 5.0 از 5 626 تگهای خبر: آب , آنتی اكسیدان , دستگاه , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است جدیدترین ها نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها برگ برنده جدید اپل! دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای مثال برداری از کالاهای اساسی تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی