بهترین ساعت غذا خوردن آگاهی سلامت؛ به گزارش مین فود، متخصصین علوم تغذیه معتقدند که ساعت غذا خوردن از اهمیت زیادی در سلامت افراد برخوردار می باشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، شاید یکی از دلایل ضعیف شدن بدن در مقابل بیماری ها، نحوه تغذیه افراد باشد که امروزه به شکل عجیبی درحال اتفاق افتادن است. به صورتی که کمتر کسانی هستند که سر ساعت، صبحانه، ناهار و شام می خورند. گرایش به سمت زندگی صنعتی و خارج شدن از الگوی مناسب تغذیه، منجر به تشدید رفتارهای غلط غذایی شده است. اما، متخصصین تغذیه و رژیم درمانی، برای خوردن صبحانه، ناهار و شام، ساعات مناسبی را تعریف کرده اند. صبحانه بهترین زمان خوردن صبحانه، ۷ تا ۸.۵ است و نباید از ساعت ۱۰ دیرتر بشود. ناهار بهترین زمان خوردن ناهار، بین ۱۲.۵ تا ۱۴ است و نباید این تایم، از ۱۶ دیرتر شود. شام بهترین ساعت شام خوردن، بین ۱۸ تا ۲۱ است و این زمان، نباید از ساعت ۲۲ دیرتر شود. فاصله زمانی ایده آل بین صبحانه تا ناهار، ۴ ساعت است و شام را باید حداقل ۳ ساعت پیش از خواب بخورید. منبع: مین فود 1401/06/31 17:43:20 5.0 از 5 372 تگهای خبر: بیمار , بیماری , تغذیه , درمان این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط میوه و سبزی را با شوینده های با پایه الکلی گندزدایی نکنید ایرانیها بزرگ ترین مصرف کننده نان در جهان هستند ارتباط واکسن کووید و انتقال آنتی بادی به نوزاد با تغذیه شیرمادر ورود طب ایرانی به اثربخشی ادویه ها بر سلامت افراد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی دستگاه برش لیزری فلزات را از کجا بخریم؟ پربحث ترین ها میوه و سبزی را با شوینده های با پایه الکلی گندزدایی نکنید توزیع شیرخشک در تعطیلات نوروزی متوقف نخواهد شد ممنوعیت واردات مواد غذایی دارای تولید داخل نکات کلیدی درباره ی سلامت آجیل شب عید جدیدترین ها میوه و سبزی را با شوینده های با پایه الکلی گندزدایی نکنید توزیع شیرخشک در تعطیلات نوروزی متوقف نخواهد شد ممنوعیت واردات مواد غذایی دارای تولید داخل نکات کلیدی درباره ی سلامت آجیل شب عید ایرانیها بزرگ ترین مصرف کننده نان در جهان هستند ارتباط واکسن کووید و انتقال آنتی بادی به نوزاد با تغذیه شیرمادر مراقبت های پس از نصب پروتز دندان ورود طب ایرانی به اثربخشی ادویه ها بر سلامت افراد نوشابه گازدار احتمال مبتلا شدن به فیبریلاسیون دهلیزی را زیاد می کند نظارت سختگیرانه سازمان غذا و دارو بر فرآورده های گوشتی تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی