بهترین نان صبحانه کدام است متخصص تغذیه عنوان كرد؛ مین فود: یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی، در رابطه با اهمیت خوردن صبحانه و نان مصرفی، توضیحاتی ارائه داد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، غزاله اسلامیان اظهار داشت: در یک صبحانه کامل اگر از منابع پروتئین و نان های سبوس دار استفاده شود، از الگوی غذایی سالم پیروی کرده ایم. عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی اشاره کرد: کودکان همیشه از والدین الگو می گیرند، اگر والدین از الگوی غذایی سالم پیروی کنند، کودکان نیز به این عادات علاقمند می شوند و همین طور اگر اقلام غذایی با کمک خود فرزند تهیه شوند، برای مصرف این مواد راغب تر خواهند بود. اسلامیان از اهمیت مصرف صبحانه در رژیم غذایی کودکان و به ویژه در دانش آموزان، اشاره کرد: بهترین نان در وعده صبحانه نان سبوس دار است. وی، مصرف به تناوب، تخم مرغ یا پنیر، همراه با شیر کم چرب را از بهترین صبحانه های حاوی پروتئین مناسب دانست و متذکر شد: همراهی مادر و پدر در خوردن صبحانه در کنار فرزند از اهمیت بسیار زیادی برخوردارست. منبع: minfood.ir 1401/08/10 10:12:40 5.0 از 5 648 تگهای خبر: تخم مرغ , تغذیه , درمان , رژیم غذایی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ جدیدترین ها لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی