بعضی از رژیم های غذایی کم کربوهیدرات ریسک دیابت را کاهش می دهد محققان می گویند؛ مین فود: تحقیقات جدید نشان میدهد که رژیم غذایی حیوانی و کم کربوهیدرات با خطر بیشتر مبتلاشدن به دیابت نوع ۲ مرتبط می باشد، در صورتیکه رژیم غذایی گیاهی و کم کربوهیدرات با خطر کمتر مبتلاشدن به دیابت هم راه است. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، «یلی وانگ»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه هاروارد، می گوید: «برای پیشگیری از خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ برای افراد سالم بدون پیش دیابت یا دیابت، امکان دارد کمیت کربوهیدرات ها به اندازه کیفیت پروتئین، چربی ها و کربوهیدرات ها مهم نباشد. نکته کلیدی توجه به کیفیت غذا است.» رژیم های کم کربوهیدرات محبوب هستند چونکه مطالعات نشان می دهد که می توانند به سرعت وزن را در عرض ۶ تا ۱۲ ماه کاهش دهند. با این وجود، معلوم نیست که چرا آنها در کاهش وزن بسیار کارآمد هستند یا چگونه بر سلامت طولانی مدت تاثیر می گذارند. رژیم های غذایی کم کربوهیدرات، با افزایش چربی و پروتئین همراه هستند و یک نظریه اینست که این رژیم غذایی منجر به احساس سیری و کاهش گرسنگی می شود. نظریه دیگر اینست که محدود کردن کربوهیدرات ها متابولیسم بدن را زیاد می کند و به کالری سوزی کمک می نماید. حداقل ده ها نوع رژیم غذایی کم کربوهیدرات محبوب وجود دارد، همچون رژیم کتوژنیک که کربوهیدرات ها را بشدت محدود می کند، و رژیم پالئو که بر میوه ها، سبزیجات و گوشت های بدون چربی تاکید دارد. برخی مطالعات نشان داده اند که رژیم های غذایی کم کربوهیدرات امکان دارد سطح گلوکز خون را در افراد مبتلا به پیش دیابت یا دیابت نوع ۲ بهبود بخشد. اما تعداد کربوهیدرات های مصرف شده در این رژیم ها متفاوت می باشد و تاکید بر خوردن چربی ها نگرانی ها را در مورد تأثیر رژیم ها بر سطح کلسترول و سلامت قلب، بوجود می آورد. در این مطالعه، محققان ارتباط بین مصرف کم کربوهیدرات و احتمال مبتلا شدن به دیابت نوع ۲ را بررسی کردند که یک عامل خطر اصلی برای بیماری قلبی و سکته است. این مطالعات شامل ۲۰۳، ۵۴۱ نفر بود که در مجموع از سال ۱۹۸۴ تا ۲۰۱۷ تحت نظر بودند. شرکت کنندگان هر چهار سال یک مرتبه پرسش نامه هایی را در رابطه با غذاهایی که می خوردند پر می کردند و تا ۳۰ سال تحت نظر بودند. هیچکدام در ابتدا دیابت نداشتند. داده های اولیه نشان داده است افرادی که در گروه کم کربوهیدرات، بیشتر پروتئین و چربی خویش را از منابع گیاهی دریافت می کنند، ۶ درصد کمتر در معرض خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ هستند و اگر مصرف قند و سایر کربوهیدرات های تصفیه شده را به حداقل برساند، ۱۵ درصد کمتر در معرض خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ هستند. گروه با کمترین مصرف کربوهیدرات که رژیم های غذایی شان بر پروتئین حیوانی و چربی متمرکز است، ۳۵ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ بودند و اگر در رژیم غذایی شان غلات کامل را هم به حداقل برسانند، ۳۹ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ بودند. انجمن قلب آمریکا سفارش می کند رژیم غذایی حاوی طیف گسترده ای از میوه ها و سبزیجات و منابع سالم پروتئین مانند ماهی و غذاهای دریایی، حبوبات و آجیل، لبنیات کم چرب یا بدون چربی و گوشت بدون چربی را مصرف کنید. منبع: مین فود 1401/09/06 12:21:29 5.0 از 5 555 تگهای خبر: بیمار , بیماری , چربی , رژیم غذایی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط چند باور نادرست در رابطه با ریزش مو انواع سیستم های مه پاش تراژدی خاموش با طعم قارچ سمی مرگ مادر و دختر تهرانی برخورد قاطع با موازی کاری در سیستم سلامت نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو ست قالب گیری دندان شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند The Art of Documentation Reimagined by Fake-Sample شرح آخرین شرایط بازار شیر خشک پربحث ترین ها تهدیدات قاچاق محصولات غذایی جدی است چند باور نادرست در رابطه با ریزش مو اجرای تدریجی برنامه پزشکی خانواده در کشور انواع سیستم های مه پاش جدیدترین ها تهدیدات قاچاق محصولات غذایی جدی است چند باور نادرست در رابطه با ریزش مو اجرای تدریجی برنامه پزشکی خانواده در کشور انواع سیستم های مه پاش تراژدی خاموش با طعم قارچ سمی مرگ مادر و دختر تهرانی برخورد قاطع با موازی کاری در سیستم سلامت روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی نظر کارشناسی سازمان غذا و دارو در واردات لحاظ شود تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی