چغندر را در وعده های غذایی خود بگنجانید محققان توصیه می كنند؛ به گزارش مین فود، چغندر یک سبزی کم کالری و سرشار از مواد مغذی گیاهی است. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، «کاترین شامپاین»، استاد ارزیابی رژیم غذایی از دانشگاه ایالتی لوئیزیانا، اظهار داشت: «اولین چیزی که وقتی به چغندر نگاه می نماییم به ذهن می رسد رنگ آن است. هرچه یک سبزی یا میوه رنگ بیشتری داشته باشد، مواد مغذی گیاهی بیشتری دارد.» اشاره به خواص دارویی چغندر به زمان رومیان باستان برمی گردد که از آن برای درمان یبوست، بهبود گردش خون، مبارزه با تب و حتی تقویت کننده جنسی استفاده می کردند. چغندر سرشار از نیترات است که مطالعات نشان می دهد سلامت قلب و عروق را از طرق مختلف بهبود می بخشد. بعضی از تحقیقات نشان می دهد که مکمل آب چغندر امکان دارد فشار خون را کم کند و جریان خون را افزایش دهد. جذب اکسیژن را زیاد می کند و زمان خسته شدن را طولانی می کند که به افراد اجازه می دهد مدت بیشتری فعال بمانند. چغندر همینطور حاوی آنتی اکسیدان ها است که به ترمیم DNA و حفظ سلامت سلولی کمک می نماید و دارای خواص ضد التهابی است و خطر ابتلاء به خیلی از بیماری های مزمن را می کاهد. به همین دلیل، چغندر بعنوان یک رویکرد تغذیه ای در مدیریت بیماری های قلبی عروقی و سرطان محبوبیت دارد. چغندر کم چرب و سرشار از فیبر است. به قول وزارت کشاورزی ایالات متحده، نصف فنجان چغندر پخته شده حاوی ۰.۱۵ گرم چربی و ۱.۷ گرم فیبر است. سرشار از ویتامین های C، A و K هستند که به سلامت استخوان ها کمک می نماید. همینطور حاوی چندین ویتامین B هم است که امکان دارد با بهبود جریان خون در مغز در مقابل زوال عقل و از دست دادن حافظه نقش محافظتی داشته باشد. همچنین حاوی سطوح بالایی از فولات (ویتامین B۹) است که برای رشد سلول های سالم و تشکیل گلبول های قرمز مهم می باشد. نصف فنجان چغندر آب پز ۶۸ میکروگرم فولات دارد که ۱۷ درصد از ارزش روزانه این ویتامین را تأمین می کند. اما چطور می توان این توده سفت ریشه قرمز را خورد؟ بیشتر مطالعات در مورد فواید سلامتی چغندر بر مبنای نوشیدن آب آن است، اما چغندر همینطور زمانی که به صورت خام، در سالاد، آب پز، پخته شده، تبدیل به چیپس یا خشک شده مصرف شود، می تواند مفید باشد. چغندر را میتوان ترشی کرد تا بتوان از مصرف آن در تمام طول سال لذت برد. مانند ریشه، برگ ها را میتوان خورد و حاوی سطوح بالایی از ویتامین های A، K، C و E است. خبرگزاری مهر را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید منبع: مین فود 1401/12/12 10:34:40 5.0 از 5 320 تگهای خبر: آب , آنتی اكسیدان , بیمار , بیماری این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند جدیدترین ها وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد مراقب وزن خود باشید تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی