مهم ترین نکات تغذیه ای که باید در وعده سحری رعایت شود به گزارش مین فود، در ماه مبارک رمضان با رعایت تنوع و تعادل در مصرف غذا، می توانید نیازهای تغذیه ای شامل آب، املاح، ویتامین ها، مواد معدنی، پروتئین و انرژی مورد نیاز بدن را تأمین کنید. در این میان سحری یکی از وعده های مهم غذایی این ایام است که به هیچ عنوان نباید فراموش شود. به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، خیلی ها فکر می کنند هنگام سحر باید غذاهای پرچربی و پرکالری بخورند که در طول روز احساس گرسنگی نکنند اما باید بدانید مصرف موادغذایی پرچربی به ویژه در هوای گرم سبب تشنگی شدید و کم آبی بدن می شود. بهتر است در وعده سحری از مواد غذایی پر فیبر مثل میوه ها و سبزی ها استفاده کنید. مواد غذایی پرفبیر آب زیادی در خود جذب می کنند و بدن می تواند آنرا به آهستگی جذب نماید و احساس تشنگی دیرتر عارض شود. از طرفی مصرف آب به مقدار زیاد در وعده سحری و بخصوص بین غذا سفارش نمی شود چون سبب رقیق شدن شیره معده و آنزیم های گوارشی شده و روند هضم غذا مختل می شود. از نوشیدن بیش از حد چای در وعده سحری اجتناب کنید چون چای موجب افزایش دفع ادرار و از دست رفتن نمک های معدنی که بدن شما در طول روز به آن احتیاج دارد، می شود. برخلاف تصور برخی افراد، روزه بدون سحری نه فقط سبب کاهش وزن نمی گردد، بلکه به سبب افت شدید قند خون طی روز سبب می شود تا شخص روزه دار در زمان افطار تمایل بیشتری برای خوردن غذاهای شیرین و چرب پیدا کند و همین موضوع در نهایت منجر به اضافه وزن و چاقی می شود. مصرف مواد غذایی شیرین در وعده سحری سفارش نمی گردد. مصرف مواد غذایی شیرین با تحریک انسولین سبب ورود قندخون به داخل سلول ها و در نتیجه کاهش قندخون می شوند. بدین سان مصرف مـــواد غذایی شیرین و حاوی قندهای ساده در وعده سحری سبب می شود شخص زودتر گرسنه شود. از آنجائیکه میوه ها نیز حاوی قندهای ساده هستند سفارش می شود در وعده سحری کمتر مصرف شوند. بهتر است انواع میوه را که حاوی ویتامین ها و املاح معدنی هستند در وعده افطار و یا در فاصله افطار تا سحر مصرف کنید. بنابر اعلام بهبود تغذیه وزارت بهداشت، برای کاهش تشنگی می توانید از لیمو ترش و سبزی خوردن و سالاد در وعده سحری استفاده کنید. همین طور در هنگام سحر از خوردن غذاهای خشک مانند کوکوسیب زمینی، کوکوسبزی، کتلت، انواع کباب و همین طور از مصرف زولبیا، حلواهای شیرین و چرب، غذاهایی که با ادویه جات زیاد تهیه می شوند، سس مایونز، خامه، سوسیس، کالباس و دیگر غذاهای آماده به سبب ایجاد تشنگی خودداری کنید. از غلات و حبوبات به میزان دلخـواه در ترکیبات غذایی سحری برای جلوگیری از افت قندخون در طول روزه داری و برای جلوگیری از یبوست استفاده کنید. سبزی ها هم با دارا بودن مواد مغذی مختلف و آب، علاوه بر تامین ویتامین ها و املاح مورد نیاز بدن، از تشنگی فرد در طول روز جلوگیری می کنند. 1402/01/02 13:14:59 5.0 از 5 328 تگهای خبر: آب , اضافه وزن , بهداشت , تغذیه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید آموزش فعالسازی ری اکشن تلگرام مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جدیدترین ها کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی