مهم ترین نکات تغذیه ای که باید در وعده سحری رعایت شود به گزارش مین فود، در ماه مبارک رمضان با رعایت تنوع و تعادل در مصرف غذا، می توانید نیازهای تغذیه ای شامل آب، املاح، ویتامین ها، مواد معدنی، پروتئین و انرژی مورد نیاز بدن را تأمین کنید. در این میان سحری یکی از وعده های مهم غذایی این ایام است که به هیچ عنوان نباید فراموش شود. به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، خیلی ها فکر می کنند هنگام سحر باید غذاهای پرچربی و پرکالری بخورند که در طول روز احساس گرسنگی نکنند اما باید بدانید مصرف موادغذایی پرچربی به ویژه در هوای گرم سبب تشنگی شدید و کم آبی بدن می شود. بهتر است در وعده سحری از مواد غذایی پر فیبر مثل میوه ها و سبزی ها استفاده کنید. مواد غذایی پرفبیر آب زیادی در خود جذب می کنند و بدن می تواند آنرا به آهستگی جذب نماید و احساس تشنگی دیرتر عارض شود. از طرفی مصرف آب به مقدار زیاد در وعده سحری و بخصوص بین غذا سفارش نمی شود چون سبب رقیق شدن شیره معده و آنزیم های گوارشی شده و روند هضم غذا مختل می شود. از نوشیدن بیش از حد چای در وعده سحری اجتناب کنید چون چای موجب افزایش دفع ادرار و از دست رفتن نمک های معدنی که بدن شما در طول روز به آن احتیاج دارد، می شود. برخلاف تصور برخی افراد، روزه بدون سحری نه فقط سبب کاهش وزن نمی گردد، بلکه به سبب افت شدید قند خون طی روز سبب می شود تا شخص روزه دار در زمان افطار تمایل بیشتری برای خوردن غذاهای شیرین و چرب پیدا کند و همین موضوع در نهایت منجر به اضافه وزن و چاقی می شود. مصرف مواد غذایی شیرین در وعده سحری سفارش نمی گردد. مصرف مواد غذایی شیرین با تحریک انسولین سبب ورود قندخون به داخل سلول ها و در نتیجه کاهش قندخون می شوند. بدین سان مصرف مـــواد غذایی شیرین و حاوی قندهای ساده در وعده سحری سبب می شود شخص زودتر گرسنه شود. از آنجائیکه میوه ها نیز حاوی قندهای ساده هستند سفارش می شود در وعده سحری کمتر مصرف شوند. بهتر است انواع میوه را که حاوی ویتامین ها و املاح معدنی هستند در وعده افطار و یا در فاصله افطار تا سحر مصرف کنید. بنابر اعلام بهبود تغذیه وزارت بهداشت، برای کاهش تشنگی می توانید از لیمو ترش و سبزی خوردن و سالاد در وعده سحری استفاده کنید. همین طور در هنگام سحر از خوردن غذاهای خشک مانند کوکوسیب زمینی، کوکوسبزی، کتلت، انواع کباب و همین طور از مصرف زولبیا، حلواهای شیرین و چرب، غذاهایی که با ادویه جات زیاد تهیه می شوند، سس مایونز، خامه، سوسیس، کالباس و دیگر غذاهای آماده به سبب ایجاد تشنگی خودداری کنید. از غلات و حبوبات به میزان دلخـواه در ترکیبات غذایی سحری برای جلوگیری از افت قندخون در طول روزه داری و برای جلوگیری از یبوست استفاده کنید. سبزی ها هم با دارا بودن مواد مغذی مختلف و آب، علاوه بر تامین ویتامین ها و املاح مورد نیاز بدن، از تشنگی فرد در طول روز جلوگیری می کنند. 1402/01/02 13:14:59 5.0 از 5 526 تگهای خبر: آب , اضافه وزن , بهداشت , تغذیه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مواجهه با اوتیسم با اصلاح سبک زندگی و تغذیه به علاوه فیلم چالش های جوانی جمعیت از کاهش ازدواج تا سقط جنین افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها پویش سراسری سرطان پستان با ۳۰۰۰ ساعت معاینه رایگان و ۱۳۵۰ نفرساعت آموزش ادامه دارد ۷ دمنوش پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی یک خاصیت جدید از ChatGPT که می تواند پیش از این که شما بپرسید با شما تعامل کند! راز پوست شفاف در یک میوه آبدار پربحث ترین ها پنج آنتی بیوتیک پرفروش در ایران تدوین اولین بسته روانشناختی کشور برای جلوگیری از سقط خودخواسته غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت جدیدترین ها غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت مواجهه با اوتیسم با اصلاح سبک زندگی و تغذیه به علاوه فیلم نسل امروز دانشجو انتظار گفت و گوی اقناعی دارد چالش های جوانی جمعیت از کاهش ازدواج تا سقط جنین افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است شروع ثبت نام المپیاد های علمی دانش آموزی از ۸ آذر ۱۴۰۴ بالا رفتن سن ورود به دانشگاه فرهنگیان تهدیدی برای کیفیت تربیت معلم وقتی تغییرات اقلیمی، کلاس ها را تهدید می کند تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی