برنج پخته چگونه سبب مسمومیت ما می شود متخصص تغذیه عنوان كرد؛ به گزارش مین فود، یک متخصص تغذیه ضمن اشاره به این که برنج پخته بیرون یخچال به علت رطوبت فراوان شرایط بسیار مناسبی برای رشد باکتری دارد، اظهار داشت: در صورت نگهداری در دمای بالای پنج درجه، برنج خیلی زود خراب می شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، گلبن سهراب اظهار نمود: برنج خام می تواند حاوی اسپورهای باکتری به اسم Bacillus Cereus باشد، وقتی برنج پخته می شود، این اسپورها زنده مانده و در دمای اتاق تبدیل با باکتری می شوند. وی ضمن اشاره به این که این باکتری ها در دمای ۳۰ درجه سانتی گراد در عرض ۲۰ دقیقه دو برابر می شوند، افزود: در نهایت سمی تولید می شود که بعد از مصرف برنج مانده فرد گرفتار اسهال و استفراغ شدید می شود. متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن اشاره به این که معمولا علامت های مسمومیت بین ۳۰ دقیقه تا ۶ ساعت پس از خوردن برنج آلوده دیده می شود، اظهار داشت: این مسمومیت غذایی را fried rice syndrome هم می گویند که معمولا بعد از ۲۴ ساعت برطرف می شود. وی افزود: برای جلوگیری از مسمومیت با برنج، باید برنج پخته شده در کمتر از دو ساعت به یخچال با دمای کمتر از پنج درجه سانتی گراد منتقل شود. سهراب به نقل از پژوهش هایی که در فدراسیون برنج آمریکا (rice federation usa) انجام شده است، تصریح کرد: برنج پخته شده را میتوان برای سه تا چهار روز در یخچال نگهداری کرد. 1402/02/14 15:09:06 5.0 از 5 301 تگهای خبر: پزشك , تغذیه , درمان , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط ارسال پستی شیرخشک در روزهای نوروز میوه خشک جایگزین آجیل شور و شیرینی شود آجیل مخلوط نخرید وعده سحری چی بخوریم، چای پررنگ نخورید نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی دستگاه برش لیزری فلزات را از کجا بخریم؟ پربحث ترین ها ارسال پستی شیرخشک در روزهای نوروز از افطار تا سحر چی بخوریم میوه خشک جایگزین آجیل شور و شیرینی شود آجیل مخلوط نخرید جدیدترین ها ارسال پستی شیرخشک در روزهای نوروز از افطار تا سحر چی بخوریم میوه خشک جایگزین آجیل شور و شیرینی شود آجیل مخلوط نخرید معرفی ساندویچ ساز عمده وعده سحری چی بخوریم، چای پررنگ نخورید ترکیب کلم بروکلی در پیش گیری از سکته مغزی موثر است خوردن ماست خطر دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد نکات تغذیه ای برای روزه دارانی که چربی خون دارند انبار برای اثاث منزل تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی