ترکیبات موجود در شکلات و انواع توت به تقویت حافظه کمک می کند مطالعات نشان می دهد؛ به گزارش مین فود، یک مطالعه جدید نشان داده است که احتمالا با افزایش سن بخشی از حافظه و توانایی های فکری از بین می روند، اما مواد مغذی به نام فلاوانول ها امکان دارد به پیشگیری از این زوال کمک نماید. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، محققان می گویند دریافت نکردن فلاوانول های کافی- ترکیبات طبیعی موجود در میوه ها، سبزیجات و حتی شکلات- می تواند منجر به کاهش حافظه در رابطه با افزایش سن شود. این تحقیق ۱۵ ساله نشان داده است فلاوانول ها برای شکنج دندانه دار، ناحیه ای در هیپوکامپ مغز که برای حافظه حیاتی می باشد، مفید هستند. دکتر «اسکات اسمال»، استاد عصب شناسی و مدیر مرکز تحقیقات بیماری آلزایمر در دانشگاه کلمبیا نیویورک، اظهار داشت: «این نخستین بار است که می توانیم نتیجه بگیریم که فلاوانول ها بعنوان یک ماده مغذی برای مغز درحال پیری خوب عمل می کنند. ما در این مطالعه نشان می دهیم، کمبود فلاوانول ها سبب کاهش حافظه در رابطه با افزایش سن شما می شود.» اسمال اظهار داشت: «ممکن است همانطور که نوزادان برای مغز درحال رشد خود به مواد مغذی خاصی نیاز دارند، مغز سالمندان هم به مواد مغذی خاصی برای سلامتی مطلوب نیاز داشته باشد.» او تصریح کرد: «اکنون که مردم عمر طولانی تری دارند، دانشمندان به دنبال مجموعه ای از سفارش های مواد مغذی هستند که برای بدن و مغز درحال پیری مفید باشد.» علاوه بر انواع توت ها و شکلات تلخ، سایر غذاهای حاوی فلاوانول عبارتند از سیب، انگور، مرکبات، کاکائو و چای سبز. به قول وزارت کشاورزی ایالات متحده، منابع گیاهی خوب فلاوانول ها پیاز، فلفل تند، کلم پیچ، کلم بروکلی، و اسفناج هستند. تحقیقات قبلی روی موش ها نشان داد که ماده خاصی در فلاوانول ها به نام «اپی کاتچین» وجود دارد که رشد نورون ها و عروق خونی را زیاد می کند و حافظه را بهبود می بخشد. با این حال، محققان خاطرنشان کردند که فلاوانول ها فقط حافظه تحت کنترل هیپوکامپ و نه سایر مناطق مغز را بهبود می بخشند. در مطالعات تحقیقاتی نشان داده شده است که مصرف غذاهای سرشار از فلاوانول به نفع سلامتی بوده و باعث کاهش خطر ابتلاء به بیماری های مزمن در ارتباط با مغز، قلب و سایر اندام ها می شود. منبع: minfood.ir 1402/03/17 09:37:16 5.0 از 5 687 تگهای خبر: بیمار , بیماری , سبزیجات , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط رژیم غذایی بر خطر یبوست تأثیر می گذارد دفع سنگ کلیه قطعی مراقب سلامت محصولات پروتئینی در ایام گرم سال باشید لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ نقش چاقی در بروز دیابت و سرطان پربحث ترین ها ابهامات ارزی ثبات بازار روغن نباتی را بهم می ریزد ماجرای کاهش سهمیه شیرخشک نوزادان به علاوه سند راز جوانی، حافظه قوی و لاغری در یک میوه کوچک شماره امداد خودرو تهران جدیدترین ها ابهامات ارزی ثبات بازار روغن نباتی را بهم می ریزد ماجرای کاهش سهمیه شیرخشک نوزادان به علاوه سند راز جوانی، حافظه قوی و لاغری در یک میوه کوچک شماره امداد خودرو تهران نوشیدنی های معجزه آسا با کم آبی و گرمازدگی خداحافظی کنید رژیم غذایی بر خطر یبوست تأثیر می گذارد دفع سنگ کلیه قطعی کیک و بیسکوئیت به عنوان وعده صبحانه، برای کودکان ارزش غذایی ندارد مراقب سلامت محصولات پروتئینی در ایام گرم سال باشید آیا مصرف زیاد آب سبب کبد چرب می شود؟ تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی