خطرات نگهداری آبغوره در مقابل نور مستقیم خورشید

متخصص تغذیه و رژیم درمانی عنوان كرد؛

خطرات نگهداری آبغوره در مقابل نور مستقیم خورشید مین فود: متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، درباب نحوه نگهداری آبغوره به جهت اینکه فاسد نشود، نکاتی را متذکر شد.


به گزارش مین فود به نقل از مهر، غزاله اسلامیان اظهار داشت: رنگ سبز غوره به سبب وجود رنگدانه کلروفیل است، وقتی غوره در معرض نور خورشید قرار می گیرد و به انگور تبدیل می شود، کلروفیل با رنگدانه های کاروتئوئید یا آنتوسیانین جایگزین می شود، بنا بر این وقتی آبغوره را در معرض نور خورشید قرار می دهیم تغییر رنگ می دهد. وی اشاره کرد: اگر آبغوره را داخل ظرف پلاستیکی در معرض نور مستقیم خورشید قرار دهیم دما و نور موجب آزاد شدن بیشتر فتالات هات و عنصر(Sb)Antimony از بطری به داخل آبغوره می شود که خطرات زیادی را متوجه سلامت بدن می کند. متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه با اعلان اینکه نور خورشید موجب کاهش مقدار ویتامین C موجود در آبغوره می شود اشاره کرد: بهترین روش نگهداری آبغوره، استفاده از ظروف شیشه ای کوچک و داخل یخچال است. اسلامیان توضیح داد: غوره ها را تمیز بشویید، بین یک تا دو روز اجازه دهید تا بطورکامل خشک شوند و پس از آبگیری پاستوریزه کرده و ظرف شیشه ای را هم داخل آبجوش بصورت افقی بجوشانید تا استریل شده و از کپک زدن آبغوره جلوگیری شود. در نهایت در شیشه ها را بطور کامل ببندید و داخل یخچال نگهداری کنید.


منبع:

1402/05/05
17:22:33
5.0 از 5
278
تگهای خبر: آب , پزشك , تغذیه , درمان
این مطلب مین فود مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۱
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است