عوارض مصرف زیاد ترشی برای سلامتی به گزارش مین فود، خراسان نوشت: نمک موجود در ترشی برای سلامتی مضر است و افرادی را که سیستم ایمنی ضعیفی دارند گرفتار مشکل می کند. مصرف ترشی چه بصورت جداگانه و چه به همراه غذا سبب کاهش اندکس گلیسمی مواد غذایی که کربوهیدرات دارند، می شود. کاهش اندکس گلیسمی چه در افراد دیابتی و چه غیر دیابتی سبب بالا رفتن قندخون در بدن می شود. مصرف زیاد و بی رویه ترشی خطر مبتلاشدن به سرطان مری و معده را بیشتر می کند. مصرف ترشی به همراه مواد غذایی دیگر برای افرادی که زخم معده یا اثنی عشر دارند، مضر است؛ برای اینکه ترشی، اسید معده را زیاد و زخم را تشدید می کند. ترشی برای کسانی که ریفلاکس معده یا احساس ترش کردن دارند و افرادی که دارای روده تحریک پذیر و سوءهاضمه هستند، هم مضر است. مصرف ترشی سبب لطمه رساندن به مینای دندان و تخریب و فساد دندان و لطمه به لثه ها می شود. تمام ترشی ها و خوراکی های اسیدی با PH پایین در مینای دندان و لثه ها نفوذ می کنند و سبب سست شدن دندان ها، تخریب و فساد دندان ها و لثه ها می شوند. طبع ترشیجات، سرد و خشک است و مصرف بیش از اندازه ترشیجات موجب سردی مغز و افزایش مبتلاشدن به حواس پرتی و کندی حافظه و آلزایمر می شود؛ بدین سبب اگر نگران کندذهنی و حواس پرتی خودتان هستید، ترشیجات مصرف نکنید. پوکی استخوان و ساییدگی استخوان هم از عوارض مصرف زیاد ترشی است. استفاده زیاد از ترشی می تواند موجب رسوب مایعات بین مفصلی و آرتروز شود. ترشی در بعضی افراد می تواند موجب ضعف شدید، تشدید ناراحتی های عصبی و ضعف اعصاب یا صرع شود. بیشتر بخوانید: این افراد نباید انار مصرف کنند/ خواص و مضرات انار را بدانید ۴۷۲۳۶ 1402/07/16 09:12:09 5.0 از 5 583 تگهای خبر: ایمنی , خوراكی , سرطان , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی چای پس از غذا مانعی برای هضم، نه کمکی به آن نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند پربحث ترین ها چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها جدیدترین ها چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی Morocco Driver Licence Fake Template چای پس از غذا مانعی برای هضم، نه کمکی به آن تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی