عوارض مصرف زیاد ترشی برای سلامتی به گزارش مین فود، خراسان نوشت: نمک موجود در ترشی برای سلامتی مضر است و افرادی را که سیستم ایمنی ضعیفی دارند گرفتار مشکل می کند. مصرف ترشی چه بصورت جداگانه و چه به همراه غذا سبب کاهش اندکس گلیسمی مواد غذایی که کربوهیدرات دارند، می شود. کاهش اندکس گلیسمی چه در افراد دیابتی و چه غیر دیابتی سبب بالا رفتن قندخون در بدن می شود. مصرف زیاد و بی رویه ترشی خطر مبتلاشدن به سرطان مری و معده را بیشتر می کند. مصرف ترشی به همراه مواد غذایی دیگر برای افرادی که زخم معده یا اثنی عشر دارند، مضر است؛ برای اینکه ترشی، اسید معده را زیاد و زخم را تشدید می کند. ترشی برای کسانی که ریفلاکس معده یا احساس ترش کردن دارند و افرادی که دارای روده تحریک پذیر و سوءهاضمه هستند، هم مضر است. مصرف ترشی سبب لطمه رساندن به مینای دندان و تخریب و فساد دندان و لطمه به لثه ها می شود. تمام ترشی ها و خوراکی های اسیدی با PH پایین در مینای دندان و لثه ها نفوذ می کنند و سبب سست شدن دندان ها، تخریب و فساد دندان ها و لثه ها می شوند. طبع ترشیجات، سرد و خشک است و مصرف بیش از اندازه ترشیجات موجب سردی مغز و افزایش مبتلاشدن به حواس پرتی و کندی حافظه و آلزایمر می شود؛ بدین سبب اگر نگران کندذهنی و حواس پرتی خودتان هستید، ترشیجات مصرف نکنید. پوکی استخوان و ساییدگی استخوان هم از عوارض مصرف زیاد ترشی است. استفاده زیاد از ترشی می تواند موجب رسوب مایعات بین مفصلی و آرتروز شود. ترشی در بعضی افراد می تواند موجب ضعف شدید، تشدید ناراحتی های عصبی و ضعف اعصاب یا صرع شود. بیشتر بخوانید: این افراد نباید انار مصرف کنند/ خواص و مضرات انار را بدانید ۴۷۲۳۶ 1402/07/16 09:12:09 5.0 از 5 292 تگهای خبر: ایمنی , خوراكی , سرطان , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان نانوایی ها نان ساده پخت کنند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید آموزش فعالسازی ری اکشن تلگرام مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند جدیدترین ها رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی