ارتباط تغذیه با شیرمادر با وزن سالم کودک در آینده محققان می گویند؛ مین فود: تحقیقات نشان داده است که تغذیه نوزاد بر وزن و سلامتی آینده او تأثیر می گذارد. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، یک مطالعه جدید این مساله را تأیید می کند و نشان میدهد کودکان ۹ ساله ای که به مدت ۶ ماه یا بیش از شیر مادر تغذیه شده بودند نسبت به همسالان خود که هیچ گاه از شیر مادر تغذیه نکرده بودند، درصد چربی بدن کمتری داشتند. محققان همین طور دریافتند کودکانی که تا پیش از ۱۸ ماهگی به آنها نوشابه نداده بودند نیز در ۹ سالگی چربی کمتری داشتند. «کاترین کوهن»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کلرادو، می گوید: «دوران نوزادی مرحله لطمه پذیری از زندگی است که با تغییرات رشدی قابل توجه مشخص می شود، و در این دوران، قرار گرفتن در معرض محیط ممکنست اثرات طولانی مدتی بر متابولیسم و فیزیولوژی فرد داشته باشد.» وی در ادامه می افزاید: «این مطالعه داده های اولیه را برای پشتیبانی از اینکه انواع غذاهای معرفی شده در دوران شیرخوارگی ممکنست در مستعد کردن افراد به افزایش چربی بدن در دوران کودکی دخیل باشد، ارائه می کند. همچنین، این رفتارها می تواند اهدافی برای مداخلات با هدف جلوگیری از شروع چاقی و بیماریهای متابولیک ارتباط داشته باشد.» محققان داده های بیش از ۷۰۰ جفت مادر-کودکی را تحلیل و بررسی کردند و بررسی کردند که چگونه سبک زندگی و محیط مادر در دوران حاملگی بر رشد و تکامل فرزندش تأثیر می گذارد. مادران مصاحبه ها را در زمانی که نوزادانشان ۶ و ۱۸ ماهه بودند، تکمیل کردند و به سؤالاتی در مورد تغذیه، همچون این که آیا کودک با شیر مادر یا شیشه شیر تغذیه می شد، و زمانی که کودک با غذاهای سفره آشنا شد، پاسخ دادند. شیرخواران برمبنای طول شیردهی، سن شروع مصرف غذاهای کمکی و زمانی که با نوشابه آشنا شدند گروه بندی شدند. حدود دو سوم نوزادان حداقل به مدت شش ماه با شیر مادر تغذیه شده بودند، در صورتیکه ۷۳ درصد از ۵ ماهگی یا بیشتر آغاز به خوردن غذاهای سفره کردند. بیشتر نوزادان، ۸۶ درصد، تا پس از ۱۸ ماهگی مصرف نوشابه نداشتند. در حالی که الگوهای تغذیه نوزاد با چربی بدن در سن ۵ سالگی مرتبط نبود، هم مدت کوتاه تر شیردهی و هم مصرف سریع نوشابه با افزایش سریع تر چربی بدن بین این دو نقطه و با درصد بالاتر چربی بدن در سن ۹ سالگی همراه بود. نوزادانی که کمتر از ۶ ماه با شیر مادر تغذیه شده بودند، در ۹ سالگی ۳.۵ درصد چربی بدن بیشتری نسبت به همتایان خود که مدت طولانی تری از شیر مادر تغذیه کرده بودند، داشتند. نوزادانی که پیش از ۱۸ ماهگی نوشابه مصرف کرده بودند، بطور متوسط در ۹ سالگی ۷.۸ درصد چربی بدن بیشتری داشتند. 1402/07/16 17:33:08 5.0 از 5 254 تگهای خبر: بیمار , بیماری , تغذیه , چاقی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند جدیدترین ها ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی