عارضه های کمبود ید در دوران حاملگی كارشناس تغذیه عنوان كرد؛ مین فود: رئیس گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، کمبود ید در دوران حاملگی را با عارضه هایی همچون افزایش موارد سقط و مرده زایی، ناهنجاری های جنینی و کاهش بهره هوشی نوزاد مرتبط دانست. به گزارش مین فود به نقل از مهر، فرشته فزونی، ید را یکی از ریزمغذی های ضروری برای بدن و عنصر اساسی برای تولید هورمون های تیروئید عنوان نمود که کمبود آن موجب مختل شدن کار غده تیروئید و عوارض بسیار زیاد در بالغان و کودکان می شود. وی، بهترین راه برای تامین ید مورد نیاز بدن را استفاده از نمک یددار تصفیه شده عنوان نمود و اظهار داشت: نمک مصرفی روزانه باید حتما از نمک تصفیه شده یددار تامین شود اما باید توجه داشت که میزان مصرف نمک کم باشد. فزونی، نمک های تصفیه نشده مانند نمک دریا را دارای انواع ناخالصی همچون فلزات سنگین برشمرد که خطر سرطان زایی دارند. رییس گروه تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اشاره کرد: نمک های تصفیه شده فاقد فلزات سنگین مثل سرب، آرسنیک و ناخالصی های محلول مانند گچ و… هستند. این کارشناس تغذیه با اشاره به وجود انواع نمک های صورتی، آبی و بنفش در بازار تصریح کرد که وجود برخی عناصر سبب ایجاد رنگ در این نمک ها شده است. به گفته ی ایشان، این نوع نمک ها تصفیه نشده و فاقد ید کافی هستند. مصرف آنها به سبب وجود املاح و ناخالصی سبب لطمه به سلامت کلیه و کبد افراد می شود. فزونی با اشاره به میزان مجاز مصرف نمک اظهار داشت: طبق سفارش سازمان بهداشت جهانی میزان مجاز مصرف نمک در افراد بزرگسال سالم، کمتر از پنج گرم در روز و در افراد سالمند و بیمار این میزان کمتر از سه گرم است. این کارشناس تغذیه اشاره کرد: این میزان شامل نمک های پنهان در غذا مانند نمک موجود در نان و سایر مواد غذایی نیز می شود. وی با اشاره به تأثیر مصرف زیاد نمک و غذاهای شور در افزایش فشار خون و بروز بیماریهای قلبی عروقی، سکته قلبی، پوکی استخوان، سرطان معده، آسم و…، به افراد سفارش کرد مصرف نمک را کاهش داده و حتما نمک مصرفی از نوع یددار و تصفیه شده باشد. منبع: مین فود 1402/11/09 09:24:33 5.0 از 5 543 تگهای خبر: آب , بهداشت , بیمار , بیماری این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط فرضیه استفاده از کره محلی در طبخ غذا برای پیش گیری از چربی خون رد شد نکاتی برای تغذیه سالم دانش آموزان در وقت مدرسه آیا گوشت قرمز پروتئین بیشتری نسبت به گوشت سفید دارد؟ تکرر ادرار می تواند ناشی از کمبود منیزیم باشد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت عطر گرمی فیش حج فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها راهنمای کامل انتخاب شیرآلات توکار به علاوه معرفی بهترین مدلها برای دکوراسیون ثبت نام دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی اسامی فرآورده های غذایی غیرمجاز منتشر شد سفارش به مادران شیرده در پیاده روی اربعین پربحث ترین ها فرضیه استفاده از کره محلی در طبخ غذا برای پیش گیری از چربی خون رد شد نکاتی برای تغذیه سالم دانش آموزان در وقت مدرسه آیا گوشت قرمز پروتئین بیشتری نسبت به گوشت سفید دارد؟ خرید بازی به صورت اکانت ظرفیتی جدیدترین ها فرضیه استفاده از کره محلی در طبخ غذا برای پیش گیری از چربی خون رد شد نکاتی برای تغذیه سالم دانش آموزان در وقت مدرسه آیا گوشت قرمز پروتئین بیشتری نسبت به گوشت سفید دارد؟ خرید بازی به صورت اکانت ظرفیتی تکرر ادرار می تواند ناشی از کمبود منیزیم باشد رژیم غذایی گیاهی از بیماریهای مزمن مختلف پیشگیری می کند نقشه ناامنی غذایی کشور باید بروزرسانی شود لزوم تکریم بیماران در اجرای برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع زمان برگزاری جشن شکوفه ها تمر هندی میوه ای ترش با فواید اعجاب انگیز برای سلامت بدن تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی