خواص معجزه آسا و درمانی انار برای سلامتی مین فود: انار فوق العاده برای سلامتی مؤثر است و به سبب خواص آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی فواید بسیاری در سلامت پوست و مو، جلوگیری از کم خونی، بهبود سلامت بدن، قلب و درمان بیماریها دارد. به گزارش مین فود، انار میوه ای با طعم ترش و شیرین و گًس است که طرفداران بسیاری دارد. این میوه کم کالری و سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر با داشتن خواص آنتی اکسیدانی، فواید بسیاری دارد و به محافظت در مقابل بیماریها و همین طور بهبود سلامت قلب هم کمک می نماید. ایسنا در گزارشی نوشت، یک عدد انار که حدود ۱۰۰ گرم است، مکملی عالی برای رژیم غذایی محسوب می شود. یک انار حاوی ۸۵ کالری، ۱.۱۷ گرم چربی، ۱.۶۷ گرم پروتئین، ۱۸.۵۷ گرم کربوهیدرات، ۴.۳ گرم فیبر، ۱۳.۷ گرم شکر، ۲۶۳ میلی گرم پتاسیم، ۱۲ میلی گرم منیزیم، ۱۰ میلی گرم کلسیم، ۱۰.۲ میلی گرم ویتامین سی و ۳۸ میکروگرم اسید فولیک است. همین طور دانه های انار حاوی پلی فنول هایی هستند که ترکیبات آنتی اکسیدانی و بدنبال آن اثرات ضدالتهابی روی سلول های بدن دارند. هفت فایده دانه های انار همان طور که گفته شد انار به سبب خواص آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی در بهبود سلامت بدن نقش مهمی ایفا می کند. تعدادی از این فواید عبارتند از: * از سلامت قلب محافظت می کند نتایج برخی تحقیقات به مصرف روزانه آب انار برای کاهش چربی خون اشاره دارند. این میوه با کاهش کلسترول بد و همین طور کاهش التهاب در رابطه با بیماری قلبی و سایر بیماریهای مزمن، این امر را میسر می کند. * از سلامت روده پشتیبانی می کند انار با پشتیبانی از میکروبیوم روده که محیط باکتریایی طبیعی است به سلامت دستگاه گوارش کمک می نماید. پژوهشی بر روی حیوانات نشان داد عصاره انار در پیش گیری از بیماری التهابی روده (آی بی دی) موثر است. کارشناسان این را به ترکیبات و فیبر موجود در انار نسبت می دهند که روی جلوگیری از رشد باکتری های مضر در روده موثر است. * سلامت پوست را افزایش می دهد بنابر نتیجه یک تحقیق، پوست شرکت کنندگانی که ۱۲ هفته آب انار مصرف کرده بودند، بعد از قرار گرفتن در معرض اشعه ماوراء بنفش (UV) محافظت بیشتری داشت و به سرعت لطمه ندید یا اکسید نشد. اکسیداسیون پوست زمانی اتفاق می افتد که عوامل استرس زای خارجی موجب تخریب کلاژن و عملکرد سلول های پوست می شوند و بیماریهای پوستی مانند سرطان پوست را ایجاد می کنند. * حافظه را بهبود می بخشد آنتی اکسیدان های موجود در انار به کاهش سرعت تحلیل رفتن حافظه که در طول پروسه پیری ایجاد می شود، کمک می کنند. مواد مغذی گیاهی انار (فیتونوترینت ها) به کاهش فشار اکسیداتیو در مغز کمک می نماید و بر همین مبنا در صیانت از حافظه بلندمدت و کوتاه مدت موثر است. پژوهش های دیگر هم نشان میدهد آنتی اکسیدان های خاص در انار سبب کاهش التهاب می شوند. این التهاب در مبتلاشدن به بیماریهای شناختی مانند بیماری آلزایمر نقش دارد. * خواص ضد سرطانی دارد سطوح بالای آنتی اکسیدان موجود در انار التهاب کلی را می کاهد و رشد و گسترش تومورهای موجود در مراحل اولیه برخی سرطان ها را کند می کند. * درد مفاصل را کاهش می دهد باز هم به لطف آنتی اکسیدان ها و اثرات ضدالتهابی انار، تورم و درد مفاصل کاهش پیدا می کند. بنا بر تحقیقات، احتمال دارد این میوه از استئوآرتریت پیشگیری کند. استئوآرتریت نوعی بیماری مفصلی عموما در زانو، مفصل ران و دست ها است که به سبب افزایش سن یا لطمه ها ایجاد می شود. البته به تحقیقات بیشتری دراین زمینه نیاز است. * از عفونت جلوگیری می کند پلی فنول های موجود در انار به محافظت در مقابل باکتری ها و ویروس ها که احتمالاً کووید-۱۹ را هم شامل می شود، کمک می نماید. با اینحال هیچ تحقیقی وجود ندارد که تایید کند فقط خوردن انار یا دانه های آن، بلا فاصله از مبتلاشدن به هر گونه ویروسی پیشگیری می کند یا این که بیماری ویروسی را درمان می کند. چه کسانی باید در خوردن انار احتیاط کنند؟ به نظر می رسد که انار برای بیشتر افراد مفید و ایمن است اما افراد با شرایط ذکرشده، برای افزودن این میوه به رژیم غذایی خود حتما باید با متخصص مراقب های بهداشتی مشورت کنند. بنابر گزارش ایندیپندنت، زنان در دوره حاملگی یا شیردهی باید در مصرف این میوه دقت کنند. البته معین نیست که این میوه چه تاثیری بر جنین یا نوزاد درحال رشد دارد. مصرف انار برای افرادی که داروهای تجویزی خاص مانند استاتین ها، رقیق کننده های خون و داروهای کاهش دهنده فشار خون مصرف می کنند می تواند مضر باشد، برای اینکه ممکنست بر جذب دارو در بدن تاثیر بگذارد یا عوارض جانبی ناخواسته دیگری بوجود آورد. افرادی که دیابت دارند باید در مصرف این میوه احتیاط کنند برای اینکه دانه های این میوه نسبت به سایر میوه ها قند و کربوهیدرات بیشتری دارند. برخی افراد نیز ممکنست بعد از مصرف انار با علایم گوارشی مانند اسهال مواجه شوند. اما بطور کلی دانه های انار از آنتی اکسیدان ها و سایر ویتامین های ضروری سرشارند. آنها فواید ضدالتهابی مختلفی دارند که با بهبود سلامت قلب، عملکرد حافظه، صیانت از سرطان و موارد دیگر مرتبط می باشد. منبع: minfood.ir 1402/11/15 22:54:49 5.0 از 5 610 تگهای خبر: آب , آنتی اكسیدان , بهداشت , بیمار این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند چالش های جوانی جمعیت از کاهش ازدواج تا سقط جنین افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها پویش سراسری سرطان پستان با ۳۰۰۰ ساعت معاینه رایگان و ۱۳۵۰ نفرساعت آموزش ادامه دارد ۷ دمنوش پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی یک خاصیت جدید از ChatGPT که می تواند پیش از این که شما بپرسید با شما تعامل کند! راز پوست شفاف در یک میوه آبدار پربحث ترین ها پنج آنتی بیوتیک پرفروش در ایران تدوین اولین بسته روانشناختی کشور برای جلوگیری از سقط خودخواسته غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت جدیدترین ها غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت مواجهه با اوتیسم با اصلاح سبک زندگی و تغذیه به علاوه فیلم نسل امروز دانشجو انتظار گفت و گوی اقناعی دارد چالش های جوانی جمعیت از کاهش ازدواج تا سقط جنین افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است شروع ثبت نام المپیاد های علمی دانش آموزی از ۸ آذر ۱۴۰۴ بالا رفتن سن ورود به دانشگاه فرهنگیان تهدیدی برای کیفیت تربیت معلم وقتی تغییرات اقلیمی، کلاس ها را تهدید می کند تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی