لاغری سریع و کاهش وزن شدید خطرناک است

متخصص تغذیه و رژیم درمانی عنوان كرد؛

لاغری سریع و کاهش وزن شدید خطرناک است مین فود: به گزارش مین فود، یک متخصص تغذیه بالینی و رژیم درمانی، با تکیه بر این که لاغری سریع و ناگهانی می تواند مشکلات جدی به دنبال داشته باشد، اظهار داشت: کاهش وزن شدید می تواند خطرات جدی برای افراد ایجاد نماید.


به گزارش مین فود به نقل از مهر، آتوسا سعیدپور، به خصوصیت های رژیم غذایی سالم اشاره و عنوان کرد: استفاده از مقادیر مشخص پروتئین، چربی، کربوهیدرات، فیبر، ویتامین و مواد معدنی، توسط منابع غذایی سالم در برنامه غذایی که بدن برای تأمین انرژی به آن نیاز دارد، یکی از اصلی ترین تعاریف یک رژیم غذایی سالم می باشد. وی با اشاره به اینکه دریافت انرژی کافی یکی از مهم ترین عامل های رژیم غذایی سالم می باشد، تصریح کرد: هر فرد باید بر مبنای شرایط جسمی و سبک زندگی خود انرژی لازم را از راه مواد غذایی تأمین کند. به قول عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، اصلی ترین نیازهای بدن به مواد غذایی و تأمین انرژی از منابع کربوهیدارت ها، چربی ها و پروتئین ها تأمین می شود. سعیدپور تصریح کرد: در رژیم های غیراستاندارد درصدهایی که به گروههای اصلی مواد غذایی اختصاص داده می شود، درصدهای غیرمعقولی هستند به صورت مثال افراد برای مدت های طولانی درصد چربی را به کمترین میزان (حدود ۱۰ درصد) کم می کنند. این متخصص تغذیه بالینی و رژیم درمانی با اشاره به اینکه درشت مغذی ها پروتئین، کربوهیدرات و چربی مواد مغذی هستند که انرژی و سلامت بدن را تأمین می کنند، اظهار داشت: اگر رژیم های غذایی بر مبنای استانداردهای مورد نیاز تأمین شود و درصد مناسبی از انرژی توسط درشت مغذی ها تأمین شود، اساسا رژیم های لاغری عوارض کمتری به دنبال خواهند داشت. وی ضمن اشاره به این که برخی رژیم های لاغری را میتوان برای کوتاه مدت استفاده کرد، سفارش کرد: این رژیم های غذایی با نظر متخصص در بازه های زمانی کوتاه مدت حدود یک ماه و نیم استفاده می شود و اگر درصورتیکه فرد سالم باشد هیچ مشکلی را به وجود نخواهد آورد. سعیدپور با اشاره به اینکه رژیم های غذایی و لاغری کتوژنیک با نظر متخصص می تواند راهکار مطمئن تری برای رسیدن به وزن طبیعی باشد توضیح داد: کتون ها ترکیب های شیمیایی هستند که بدن در زمان نبود میزان کافی انسولین در خون تولید می کند. در ظاهر، بدن در این حالت چربی را به جای گلوکز به منظور تأمین انرژی تجزیه می کند، در این نوع رژیم ها فرد را در شرایطی نگه می دارند که کتوزسیت نامیده می شود. وی ادامه داد: بررسی ها از آن حکایت می کند زمانیکه بدن به این مرحله از سوخت و ساز می رسد سطح کتون های خون از حد نرمال بالاتر می رود، به این مفهوم که در این رژیم ها کربوهیدارت ها به زیر ۱۰ درصد می رسد و فرد در شرایط سطح بالای کتون بادی ها می ماند، این مورد کمک می نماید تا سیستم تعادلی بین دریافت و برگشت مواد غذایی ایجاد شود. عضو هیئت علمی دانشگاه با تکیه بر اینکه باید تعادل بین ارگان های مختلف بدن با پیروی از رژیم غذایی سالم ایجاد شود تصریح کرد: بر مبنای استانداردهای انجمن علمی غذا، دارو و تغذیه، رژیم های غذایی نباید از درشت مغذی ها فاصله بگیرد. وی با اشاره به اینکه آشنایی با شیوه صحیح زندگی بیشتر از رژیم های لاغری کمک کننده خواهد بود، تصریح کرد: به صورت مثال اگر درصورتیکه زمان خواب و بیداری را بین ساعت ۹ شب تا هفت بامداد تنظیم کنید تعادل منطقی بین دریافت و سوخت و ساز ایجاد خواهد شد چون که بیشترین سهم عمده اختلالات در سوخت و ساز بدن به خواب و سبک زندگی بر می گردد. متخصص تغذیه بالینی و رژیم درمانی با تکیه بر این که رژیم های غذایی لاغری که افراد را از سبک صحیح زندگی دور می کند اشکالات اساسی دارند، اظهار داشت: کاهش وزن خیلی سریع خصوصاً با روشهای فنی گرسنگی در طولانی مدت منجر به عوارض جبران ناپذیری می شود. وی با بیان اینکه متخصصان تغذیه روش آهسته و پیوسته را برای رسیدن به تناسب اندام و لاغری سفارش می کنند، تصریح کرد: کاهش بسیار کربوهیدارت ها و چربی ها برای رسیده به وزن ایده آل هیچگاه سفارش نمی گردد.


منبع:

1402/11/30
09:38:33
5.0 از 5
290
تگهای خبر: استاندارد , برنامه , پزشك , تغذیه
این مطلب مین فود مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۱
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است