میوه خشک جایگزین آجیل شور و شیرینی شود اسماعیل زاده مطرح كرد؛ به گزارش مین فود، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، جایگزینی شیرینی و آجیل شور با میوه خشک را معقول دانست. به گزارش مین فود به نقل از مهر، احمد اسماعیل زاده اظهار داشت: یکی از تنقلات رایج در روزهای عید، آجیل ها هستند، ازاین رو باید توجه گردد که زیاده روی در مصرف آجیل سفارش نشده و نباید یک وعده غذایی کامل به مصرف آجیل ها اختصاص داده شود. وی ادامه داد: آجیل ها چربی بسیار زیادی دارند و درصورتیکه در مصرف آنها زیاده روی شود، انرژی بیشتر از نیاز بدن را وارد بدن کرده و این امر می تواند در طولانی مدت منجر به افزایش وزن شود. اسماعیل زاده تصریح کرد: البته اگر یک وعده آجیل در یک ماه مصرف شود، در افزایش وزن تأثیری نخواهد داشت، اما اگر هر هفته یکی دو بار یا بیشتر مصرف شود، می تواند وزن فرد را زیاد کند. وی افزود: به علت این که مغزهای گیاهی حاوی چربی خوب برای سلامت انسان هستند، سفارش می شود که افراد هفته ای حداقل دو وعده غذایی را به مصرف سالاد اختصاص دهند و در تهیه این سالادها از انواع مغزهای گیاهی استفاده کنند، با این روش هم میتوان مصرف سبزی های مورد نیاز را در افراد افزایش داد و هم این که از مغزهای گیاهی استفاده کرد، ضمن این که انرژی وارد شده به بدن هم در این صورت بسیار کمتر خواهد بود. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به اینکه کودکان و سالمندان بهتر است از تمام گروههای غذایی استفاده کنند، اضافه کرد: کودکان و سالمندان از مصرف اقلام غذایی ناسالم پرهیز کنند، بخصوص در مورد سالمندان مصرف آجیل های شور و شیرینی ها باید با احتیاط صورت گیرد. اسماعیل زاده اضافه کرد: برای هر دو گروه سنی، انجام ورزش و تحرک بدنی در روزهای تعطیل سفارش می شود. کودکان هم بهتر است در مصرف شیرینی ها و آجیل ها زیاده روی نکنند و مطابق نیاز بدن خود از آنها استفاده نمایند. وی اظهار داشت: افرادی که رژیم های چاقی یا لاغری دارند هم باید در این ایام رژیم های خویش را ادامه دهند و تحرک بدنی در این افراد هم فراموش نشود و مطابق سفارش متخصص تغذیه خود واحدهای غذایی سفارش شده را مصرف کنند. اسماعیل زاده در مورد مصرف میوه خشک اظهار داشت: میوه های خشک دارای ارزش غذایی بالایی هستند، هر چند که مصرف میوه های تازه بسیار بهتر از میوه های خشک است، اما جایگزین کردن شیرینی ها و آجیل های شور با میوه های خشک طبیعی از نظر تغذیه ای، کاری پسندیده است. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت افزود: به علت این که میوه های خشک آب خویش را ازدست داده اند، نسبت به میوه تازه، فرد مقدار بیشتری از میوه خشک را مصرف می کند که در نتیجه منجر به دریافت بیشتر کالری می شود، ازاین رو میوه تازه نسبت به میوه خشک از لحاظ فیبر کافی و کالری و احساس سیری در فرد، ارجحیت دارد. 1403/01/07 10:53:10 5.0 از 5 464 تگهای خبر: آب , بهداشت , تغذیه , چاقی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط لزوم تکریم بیماران در اجرای برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع تمر هندی میوه ای ترش با فواید اعجاب انگیز برای سلامت بدن اوموآموآ یک نوع کاملا جدید از اجرام آسمانی است ۶۰ درصد ایرانی ها اضافه وزن دارند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت عطر گرمی فیش حج فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها راهنمای کامل انتخاب شیرآلات توکار به علاوه معرفی بهترین مدلها برای دکوراسیون ثبت نام دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی اسامی فرآورده های غذایی غیرمجاز منتشر شد سفارش به مادران شیرده در پیاده روی اربعین پربحث ترین ها لزوم تکریم بیماران در اجرای برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع زمان برگزاری جشن شکوفه ها تمر هندی میوه ای ترش با فواید اعجاب انگیز برای سلامت بدن کمبود امگا ۳ عامل پنهان التهاب های مزمن جدیدترین ها لزوم تکریم بیماران در اجرای برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع زمان برگزاری جشن شکوفه ها تمر هندی میوه ای ترش با فواید اعجاب انگیز برای سلامت بدن کمبود امگا ۳ عامل پنهان التهاب های مزمن تسهیل نام نویسی دانش آموزان ایثارگر در مدارس شاهد بدون محدودیت معدل قطعی برق سلامت مراکز داده را تهدید می کند اوموآموآ یک نوع کاملا جدید از اجرام آسمانی است ثبت نام دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی سوله سازی تهران خدمات امداد خودرو اسلامشهر از کارت درسته تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی