میوه خشک جایگزین آجیل شور و شیرینی شود اسماعیل زاده مطرح كرد؛ به گزارش مین فود، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، جایگزینی شیرینی و آجیل شور با میوه خشک را معقول دانست. به گزارش مین فود به نقل از مهر، احمد اسماعیل زاده اظهار داشت: یکی از تنقلات رایج در روزهای عید، آجیل ها هستند، ازاین رو باید توجه گردد که زیاده روی در مصرف آجیل سفارش نشده و نباید یک وعده غذایی کامل به مصرف آجیل ها اختصاص داده شود. وی ادامه داد: آجیل ها چربی بسیار زیادی دارند و درصورتیکه در مصرف آنها زیاده روی شود، انرژی بیشتر از نیاز بدن را وارد بدن کرده و این امر می تواند در طولانی مدت منجر به افزایش وزن شود. اسماعیل زاده تصریح کرد: البته اگر یک وعده آجیل در یک ماه مصرف شود، در افزایش وزن تأثیری نخواهد داشت، اما اگر هر هفته یکی دو بار یا بیشتر مصرف شود، می تواند وزن فرد را زیاد کند. وی افزود: به علت این که مغزهای گیاهی حاوی چربی خوب برای سلامت انسان هستند، سفارش می شود که افراد هفته ای حداقل دو وعده غذایی را به مصرف سالاد اختصاص دهند و در تهیه این سالادها از انواع مغزهای گیاهی استفاده کنند، با این روش هم میتوان مصرف سبزی های مورد نیاز را در افراد افزایش داد و هم این که از مغزهای گیاهی استفاده کرد، ضمن این که انرژی وارد شده به بدن هم در این صورت بسیار کمتر خواهد بود. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به اینکه کودکان و سالمندان بهتر است از تمام گروههای غذایی استفاده کنند، اضافه کرد: کودکان و سالمندان از مصرف اقلام غذایی ناسالم پرهیز کنند، بخصوص در مورد سالمندان مصرف آجیل های شور و شیرینی ها باید با احتیاط صورت گیرد. اسماعیل زاده اضافه کرد: برای هر دو گروه سنی، انجام ورزش و تحرک بدنی در روزهای تعطیل سفارش می شود. کودکان هم بهتر است در مصرف شیرینی ها و آجیل ها زیاده روی نکنند و مطابق نیاز بدن خود از آنها استفاده نمایند. وی اظهار داشت: افرادی که رژیم های چاقی یا لاغری دارند هم باید در این ایام رژیم های خویش را ادامه دهند و تحرک بدنی در این افراد هم فراموش نشود و مطابق سفارش متخصص تغذیه خود واحدهای غذایی سفارش شده را مصرف کنند. اسماعیل زاده در مورد مصرف میوه خشک اظهار داشت: میوه های خشک دارای ارزش غذایی بالایی هستند، هر چند که مصرف میوه های تازه بسیار بهتر از میوه های خشک است، اما جایگزین کردن شیرینی ها و آجیل های شور با میوه های خشک طبیعی از نظر تغذیه ای، کاری پسندیده است. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت افزود: به علت این که میوه های خشک آب خویش را ازدست داده اند، نسبت به میوه تازه، فرد مقدار بیشتری از میوه خشک را مصرف می کند که در نتیجه منجر به دریافت بیشتر کالری می شود، ازاین رو میوه تازه نسبت به میوه خشک از لحاظ فیبر کافی و کالری و احساس سیری در فرد، ارجحیت دارد. 1403/01/07 10:53:10 5.0 از 5 421 تگهای خبر: آب , بهداشت , تغذیه , چاقی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند پربحث ترین ها چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها جدیدترین ها چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی Morocco Driver Licence Fake Template چای پس از غذا مانعی برای هضم، نه کمکی به آن تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی