جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند محققان می گویند؛ مین فود: به گزارش مین فود، تحقیقات جدید نشان داده است که مصرف بیشتر غذاهای دریایی مانند ساردین به جای گوشت قرمز می تواند به جلوگیری از خیلی از بیماری ها منجر شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، یک مطالعه جدید نشان داده است که تغییر جهانی از مصرف گوشت قرمز به مصرف برخی ماهی ها می تواند به صورت قابل ملاحظه ای میزان مرگ و میر ناشی از بیماری های غیرواگیر را کم کند. ماهی های مانند شاه ماهی، آنچوی و ساردین منبع غنی امگا ۳ و سایر مواد مغذی ضروری هستند و همینطور از نظر زیست محیطی پایدارتر از گوشت قرمز هستند. بر اساس یافته ها، جایگزینی گوشت قرمز با این نوع ماهی ها می تواند تا سال ۲۰۵۰ از مرگ ۷۵۰۰۰۰ نفر و کاهش ناتوانی در رابطه با بیماری های در رابطه با رژیم غذایی جلوگیری نماید. محققان تاکید می کنند که این تغییر رژیم غذایی می تواند بخصوص برای کشورهای با درآمد پایین و متوسط به سبب مقرون به صرفه بودن و فراوانی این ماهی ها در آن مناطق، مفید باشد. محققان سناریوهای متمایزی را برای ارزیابی اثرات جایگزینی گوشت قرمز با ماهی بر مبنای روندهای غذایی پیشبینی شده در ۱۳۷ کشور تا سال ۲۰۵۰ ایجاد کردند. آنها از یک چارچوب ارزیابی ریسک مقایسه ای استفاده کردند تا بررسی نمایند که چگونه چنین جایگزینی می تواند بار جهانی بیماری های غیرواگیر در رابطه با رژیم غذایی را در بزرگسالان کم کند. در میان سناریوهای پیشنهادی، اولویت توزیع ماهی در مناطق با مصرف کم ماهی، بخصوص در کشورهای با درآمد پایین و متوسط، بیشترین امید را در کاهش بار بیماری های کلی نشان داد. تجزیه و تحلیل جامع آنها نشان داد که جایگزینی گوشت قرمز با ماهی می تواند به صورت بالقوه با کاهش بیماری های در رابطه با رژیم غذایی تا سال ۲۰۵۰ بین ۵۰۰۰۰۰ تا ۷۵۰۰۰۰ زندگی را نجات دهد. به گفته محققان، اجرای این تغییر همینطور می تواند به کاهش ۸ تا ۱۵ میلیون مورد زندگی با ناتوانی کمک نماید، که در درجه اول به نفع کشورهای کم درآمد و متوسط درآمد است. محققان خاطرنشان می کنند که نزدیک به نیمی از مرگ و میرهای جهانی در رابطه با بیماری های غیرواگیر به بیماری های مانند بیماری عروق کرونر قلب، سکته مغزی، دیابت و سرطان کولورکتال نسبت داده می شود. محققان این فواید را به طور عمده به اسیدهای چرب امگا ۳ ماهی مانند EPA و DHA نسبت می دهند که در کاهش التهاب، فشار خون، کلسترول بد (LDL) و سطوح تری گلیسیرید موثرند. منبع: minfood.ir 1403/02/05 12:06:50 5.0 از 5 636 تگهای خبر: بیمار , بیماری , رژیم غذایی , زندگی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط تولید داخلی داروی حیاتی اس ام ای ایران دومین تولیدکننده جهان شد به علاوه فیلم از روبات توانبخشی تا عصای هوشمند سه راه حل مبتنی بر هوش مصنوعی برای برگشت به زندگی روزمره به همراه فیلم سیستم ایمنی بدن چطور از تعادل خارج می شود؟ چگونگی حمایت خانواده ها از بیماران روانپزشکی در خانه نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها پویش سراسری سرطان پستان با ۳۰۰۰ ساعت معاینه رایگان و ۱۳۵۰ نفرساعت آموزش ادامه دارد Reinigungsdienste 4 نقص رایج که هواپیما ها امکان دارد در طول پرواز تجربه کنند الکترونیک انتخابات نظام پزشکی تا ساعت 17 پربحث ترین ها پنج آنتی بیوتیک پرفروش در ایران تدوین اولین بسته روانشناختی کشور برای جلوگیری از سقط خودخواسته تولید داخلی داروی حیاتی اس ام ای ایران دومین تولیدکننده جهان شد به علاوه فیلم انتشار اسامی محصولات شوینده و بهداشتی غیر مجاز جدیدترین ها تولید داخلی داروی حیاتی اس ام ای ایران دومین تولیدکننده جهان شد به علاوه فیلم انتشار اسامی محصولات شوینده و بهداشتی غیر مجاز از روبات توانبخشی تا عصای هوشمند سه راه حل مبتنی بر هوش مصنوعی برای برگشت به زندگی روزمره به همراه فیلم حرکت به سمت بومی سازی کامل زنجیره تولید لوله های استیل در ایران هشدار در مورد روش های جدید کلاهبرداری آنلاین حمله هکری جدید مقابل حساب های واتساپ بدون شکستن رمزگذاری پیش گیری از مبتلاشدن به آنفلوآنزا و سرماخوردگی از دید طب ایرانی تور مالدیو زمستان ۱۴۰۴ اعمال نظارت دیوان محاسبات کشور در صیانت از امنیت دارویی و سلامت عمومی ایرانتکس و ایران مد 1404 ویترین تکنولوژی های جدید صنعت نساجی و پوشاک تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی