جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند محققان می گویند؛ مین فود: به گزارش مین فود، تحقیقات جدید نشان داده است که مصرف بیشتر غذاهای دریایی مانند ساردین به جای گوشت قرمز می تواند به جلوگیری از خیلی از بیماری ها منجر شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، یک مطالعه جدید نشان داده است که تغییر جهانی از مصرف گوشت قرمز به مصرف برخی ماهی ها می تواند به صورت قابل ملاحظه ای میزان مرگ و میر ناشی از بیماری های غیرواگیر را کم کند. ماهی های مانند شاه ماهی، آنچوی و ساردین منبع غنی امگا ۳ و سایر مواد مغذی ضروری هستند و همینطور از نظر زیست محیطی پایدارتر از گوشت قرمز هستند. بر اساس یافته ها، جایگزینی گوشت قرمز با این نوع ماهی ها می تواند تا سال ۲۰۵۰ از مرگ ۷۵۰۰۰۰ نفر و کاهش ناتوانی در رابطه با بیماری های در رابطه با رژیم غذایی جلوگیری نماید. محققان تاکید می کنند که این تغییر رژیم غذایی می تواند بخصوص برای کشورهای با درآمد پایین و متوسط به سبب مقرون به صرفه بودن و فراوانی این ماهی ها در آن مناطق، مفید باشد. محققان سناریوهای متمایزی را برای ارزیابی اثرات جایگزینی گوشت قرمز با ماهی بر مبنای روندهای غذایی پیشبینی شده در ۱۳۷ کشور تا سال ۲۰۵۰ ایجاد کردند. آنها از یک چارچوب ارزیابی ریسک مقایسه ای استفاده کردند تا بررسی نمایند که چگونه چنین جایگزینی می تواند بار جهانی بیماری های غیرواگیر در رابطه با رژیم غذایی را در بزرگسالان کم کند. در میان سناریوهای پیشنهادی، اولویت توزیع ماهی در مناطق با مصرف کم ماهی، بخصوص در کشورهای با درآمد پایین و متوسط، بیشترین امید را در کاهش بار بیماری های کلی نشان داد. تجزیه و تحلیل جامع آنها نشان داد که جایگزینی گوشت قرمز با ماهی می تواند به صورت بالقوه با کاهش بیماری های در رابطه با رژیم غذایی تا سال ۲۰۵۰ بین ۵۰۰۰۰۰ تا ۷۵۰۰۰۰ زندگی را نجات دهد. به گفته محققان، اجرای این تغییر همینطور می تواند به کاهش ۸ تا ۱۵ میلیون مورد زندگی با ناتوانی کمک نماید، که در درجه اول به نفع کشورهای کم درآمد و متوسط درآمد است. محققان خاطرنشان می کنند که نزدیک به نیمی از مرگ و میرهای جهانی در رابطه با بیماری های غیرواگیر به بیماری های مانند بیماری عروق کرونر قلب، سکته مغزی، دیابت و سرطان کولورکتال نسبت داده می شود. محققان این فواید را به طور عمده به اسیدهای چرب امگا ۳ ماهی مانند EPA و DHA نسبت می دهند که در کاهش التهاب، فشار خون، کلسترول بد (LDL) و سطوح تری گلیسیرید موثرند. منبع: minfood.ir 1403/02/05 12:06:50 5.0 از 5 605 تگهای خبر: بیمار , بیماری , رژیم غذایی , زندگی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط آیا پیاز سفید و قرمز ارزش غذایی یکسانی دارند؟ مگر می شود آلودگی هوا را عادی کرد؟ تولید داروی دانش بنیان ایرانی برای درمان آتروفی نخاعی عضلانی انقلابی در تشخیص بیماری قلبی با ادغام ساعت هوشمند و هوش مصنوعی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها ثبت نام دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی پویش سراسری سرطان پستان با ۳۰۰۰ ساعت معاینه رایگان و ۱۳۵۰ نفرساعت آموزش ادامه دارد بیماران دچار سلیاک باید از گلوتن دوری کنند ۷ دمنوش پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی پربحث ترین ها راهکار افزایش ایمنی بدن در پاییز و زمستان به علاوه فیلم آیا پیاز سفید و قرمز ارزش غذایی یکسانی دارند؟ تحمل مردم خوزستان در آلودگی هوا از دست رفته است مگر می شود آلودگی هوا را عادی کرد؟ جدیدترین ها راهکار افزایش ایمنی بدن در پاییز و زمستان به علاوه فیلم آیا پیاز سفید و قرمز ارزش غذایی یکسانی دارند؟ تحمل مردم خوزستان در آلودگی هوا از دست رفته است مگر می شود آلودگی هوا را عادی کرد؟ ساماندهی ۴۰۰ مدرسه با همکاری سپاه پاسداران تولید داروی دانش بنیان ایرانی برای درمان آتروفی نخاعی عضلانی انقلابی در تشخیص بیماری قلبی با ادغام ساعت هوشمند و هوش مصنوعی فیلترینگ هوشمند، راهکار محافظت از دانش آموزان در فضای مجازی زنگ استکبار ستیزی نواخته شد به همراه فیلم بررسی وضعیت آب، فاضلاب و نور کلاس ها در بازرسی مدارس تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی