خوردن قارچ سمی پس از پختن هم خطر دارد متخصص قارچ شناسی پزشكی؛ به گزارش مین فود، یک دکترای تخصصی قارچ شناسی پزشکی اظهار داشت: حرارت و پختن قارچ های سمی نمی تواند سموم موجود در آنها را از بین ببرد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، انسیه لطفعلی، با تأکید بر این که حرارت و پخت نمی تواند سموم موجود در قارچ های سمی را از بین ببرد، اضافه کرد: هیچ گاه با جوشاندن، سرخ کردن و یا حرارت دادن، از سمیت قارچ کم نمی گردد. وی با اعلان اینکه تعدادی از این قارچ های سمی عوارض پوستی هم بدنبال دارند، اظهار داشت: حتی دست زدن به قارچ های سمی هم می تواند سبب مسمومیت افراد شده و عوارض مختلفی به همراه داشته باشد. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: افراد بطور جد از کندن قارچ در طبیعت و حتی دست زدن به آن خودداری کرده و به هیچ وجه قارچ فله ای و یا بسته بندی شده بدون آرم سلامت را خریداری نکنند. لطفعلی درباره ی قارچ های که در کارخانه ها تولید می شوند نیز توضیح داد: این قارچ ها در وضعیت خاصی تولید، استریل و شست و شو می شوند ضمن این که در روند تولید مهارتهای برای از بین بردن سموم شیمیایی قارچ استفاده می شود و با شست و شوی معمولی قارچ ها قابل استفاده اند. وی اشاره کرد: به زمانی که از آخرین سم پاشی تا برداشت محصول در مزرعه باید سپری شود دوره کارنس گفته می شود؛ در این بازه زمانی سموم شیمایی تجزیه شده و به حد قابل قبولی می رسد که کمترین لطمه را برای سلامت فرد دارد بدین سبب سپری شدن این دوره مهم می باشد. لطفعلی با اعلان اینکه حد مجاز و استانداردی برای سم زدایی قارچ های کارخانه ای وجود دارد، افزود: اگر سموم از حد مجاز استاندارد پایین تر و یا در سطح استاندارد باشند و مکانیسم های استریل به درستی صورت گیرد، قارچ های کارخانه ای با شست و شوی معمولی قابل استفاده خواهد بود. این متخصص قارچ شناسی پزشکی اضافه کرد: افراد در صورت نیاز می توانند قارچ های صنعتی تولید کارخانه که دارای نشان و برچسب سلامت هستند را خریداری کنند. منبع: مین فود 1403/03/20 10:32:45 5.0 از 5 430 تگهای خبر: استاندارد , بسته بندی , پزشك , خرید این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط با مصرف این روغن ها پیر نمی شوید سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد حمایت معاونت زنان ریاست جمهوری از زنان دچار بیماری هموفیلی نمک های ممنوعه! نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها استفاده از مواد نگهدارنده در صنایع غذایی سلامت را تهدید می کند؟ میوه ای با خواص ضد سرطان دانه ای کوچک اما معجزه ای بزرگ برای سلامتی خاصیت باورنکردنی کشک غذایی سرشار از پروتئین و کلسیم پربحث ترین ها اقدامات پیشگیرانه مهم ترین اصل درمان ناباروری است با مصرف این روغن ها پیر نمی شوید اختلال در پرداخت بیمه ها زنجیره تأمین دارو را تهدید می کند سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد جدیدترین ها اقدامات پیشگیرانه مهم ترین اصل درمان ناباروری است با مصرف این روغن ها پیر نمی شوید اختلال در پرداخت بیمه ها زنجیره تأمین دارو را تهدید می کند سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد مسمومیت ۴۸ نفر در کشور با قارچ وحشی کبد چرب گرید ۳ در کمین جوانان این عادات غذایی را ترک کنید حمایت معاونت زنان ریاست جمهوری از زنان دچار بیماری هموفیلی ارتباط بین مزاج و شخصیت همه چیز در رابطه با سردترین طبع بدن نمک های ممنوعه! ۱۷۰ کشور جهان از خدمات طب مکمل استفاده می کنند تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی