تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اعلام كرد؛ مین فود: بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، بر خلاف تصور رایج، رنگ پوست تخم مرغ به هیچ عنوان نشانه ای از بالا بودن ارزش غذایی آن نیست. به گزارش مین فود به نقل از مهر، رنگ پوست تخم مرغ که به دلیل وجود رنگدانه های اوئورهودئین و اوئورگزانتین است، با عنایت به نژاد مرغ تعیین می شود؛ به صورتی که مرغ های نژاد «نیو همشایر» و چند نژاد دیگر دارای تخم قهوه ای رنگ ولی مرغ نژاد «وایت روک» و چند نژاد دیگر تخم با رنگ پوسته سفید می گذارند. بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، ارزش غذایی تخم مرغ با عنایت به محتوای رژیم غذایی و تنوع و کفایت دریافت مواد مغذی توسط مرغ تعیین می شود. کما این که امروزه و با عنایت به تبلیغات افرایش اقبال عمومی نسبت به تخم مرغ های قهوه ای یا اصطلاحاً "رسمی"، در بعضی از خطوط تولید تخم مرغ، از نژادهای دارای تخم قهوه ای استفاده می شود. این مورد به خودی خود دارای مشکل نیست، ولی مشکل زمانی ایجاد می شود که عدم مراعات موارد بهداشتی، عدم حفظ زنجیره سرد و…، سبب ایجاد و فعالیت عوامل بیماری زا نظیر باکتری های سالمونلا و…، می شود که می تواند مشکلات سلامتی جدی ایجاد نماید. بنابراین، صرفا رنگ پوست تخم مرغ به معنای برتری و رجحان آن محصول نسبت به تخم مرغ های روز و سفید نیست و بهتر است در خرید تخم مرغ از محصولات دارای کُد بهداشتی و دارای تاریخ مصرف استفاده نمود. منبع: مین فود 1403/04/30 10:36:50 5.0 از 5 445 تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , تخم مرغ این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند پربحث ترین ها چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها جدیدترین ها چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی Morocco Driver Licence Fake Template چای پس از غذا مانعی برای هضم، نه کمکی به آن تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی