نکاتی درباره ی تغذیه سالم از دیدگاه طب ایرانی به مناسبت روز جهانی غذا؛ به گزارش مین فود، کرمان متخصص داروسازی سنتی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان به مناسبت روز جهانی غذا اظهار داشت: بهتر است در روز دو وعده غذای اصلی با فاصله زمانی مناسب میل شود و فرد پیش از سیری کامل و احساس سنگینی، دست از غذا خوردن بکشد. دکتر محبوبه رییس زاده امروز ۲۵ مهرماه به مناسبت روز جهانی غذا اظهار داشت: بایستی تنوع در خوردن غذا و دریافت همه گروههای غذایی رعایت شود تا بدن عملکرد مناسبی داشته باشد. وی افزود: البته از مصرف غذاهای متنوع بطور همزمان در یک وعده غذایی پرهیز کنید چون می تواند موجب اختلال در هضم شود. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان راهکارهایی را برای افرادی که با خوردن غذا احساس تشنگی می کنند، بیان کرد و اظهار داشت: بهتر است نیم ساعت پیش از غذا یک لیوان آب با دمای محیط بنوشید و از خوردن آب و سایر مایعات در حین غذا و بلا فاصله پس از آن پرهیز نمایید. رییس زاده سفارش کرد: غذا را به خوبی و به مقدار کافی بجوید. جویدن مناسب غذا به تحریک مرکز سیری در هیپوتالاموس کمک کرده و از پرخوری جلوگیری میکند؛ همین طور جویدن غذا به مقدار کافی می تواند منجر به هضم و جذب مناسبترغذا شود. وی ادامه داد: غذا را در محیط آرام و با نشاط میل کنید، در غذا خوردن عجله نکنید و از صحبت کردن، تماشای تلویزیون یا استفاده از تلفن همراه در هنگام غذا خوردن پرهیز کنید. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان بیان کرد: غذاهای با مزه معتدل میل کنید و در مصرف ادویه ها افراط نکنید. عادت به ترشیجات سبب ضعف و لاغری شده و مضر اعصاب است. وی ادامه داد: غذاهای شیرین و چرب اشتها را از بین می برند و بدن را گرم می کنند، غذاهای بی مزه سبب کاهش اشتها و خستگی می شوند و غذاهای شور لاغری و خشکی می آورند و برای چشم مضر هستند. رییس زاده اشاره کرد: صبحانه نخوردن، گرسنه ماندن، غذا خوردن قبل از خواب، انجام کاری دیگر در حین غذا خوردن، سریع غذا خوردن و خوردن تنقلات هنگام گرسنگی از عادات بد غذایی هستند که باید از آنها پرهیز کرد. متخصص داروسازی سنتی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان سفارش هایی را برای فصل پاییز ارائه داد و اظهار داشت: در فصل پاییز با سرد شدن هوا و کاهش رطوبت، مزاج به سمت سردی و خشکی می رود و بهتر است از غذاهای گرم و تر استفاده گردد. وی درباره ی استفاده از میوه های فصل پاییز هم بیان کرد: بهترین میوه های فصل پاییز انار میخوش، انگور، انجیر، سیب، به و گلابی هستند. رییس زاده اظهار داشت: خوردن غذاهای با طبع گرم و تر مانند گوشت گوسفند، مویز، هویج، زیتون، خرما، عسل، حلوای طبیعی، مغز خشکبار خصوصاً بادام درختی، آش ها و سوپ های ساده سفارش می شود. وی بیان کرد: استفاده از نوشیدنی های ولرم مانند شربت عسل، شربت خاکشیر و دمنوش هایی مانند آویشن، بابونه و اسطوخودوس که طبع گرم تری دارند سفارش می شود. 1403/07/26 14:09:49 5.0 از 5 408 تگهای خبر: آب , اشتها , برند , پزشك این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط نقشه ناامنی غذایی کشور باید بروزرسانی شود تمر هندی میوه ای ترش با فواید اعجاب انگیز برای سلامت بدن اوموآموآ یک نوع کاملا جدید از اجرام آسمانی است صلاحیت نامزد های هیات مدیره نظام پزشکی، رد یا تأیید قطعی نشده است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت عطر گرمی فیش حج فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها راهنمای کامل انتخاب شیرآلات توکار به علاوه معرفی بهترین مدلها برای دکوراسیون ثبت نام دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی اسامی فرآورده های غذایی غیرمجاز منتشر شد سفارش به مادران شیرده در پیاده روی اربعین پربحث ترین ها نقشه ناامنی غذایی کشور باید بروزرسانی شود لزوم تکریم بیماران در اجرای برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع زمان برگزاری جشن شکوفه ها تمر هندی میوه ای ترش با فواید اعجاب انگیز برای سلامت بدن جدیدترین ها نقشه ناامنی غذایی کشور باید بروزرسانی شود لزوم تکریم بیماران در اجرای برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع زمان برگزاری جشن شکوفه ها تمر هندی میوه ای ترش با فواید اعجاب انگیز برای سلامت بدن کمبود امگا ۳ عامل پنهان التهاب های مزمن تسهیل نام نویسی دانش آموزان ایثارگر در مدارس شاهد بدون محدودیت معدل قطعی برق سلامت مراکز داده را تهدید می کند اوموآموآ یک نوع کاملا جدید از اجرام آسمانی است ثبت نام دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی سوله سازی تهران تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی