غذاهای آبکی در ایام آلودگی هوا به وفور مصرف شود به گزارش مین فود، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، در مورد تغذیه در روزهایی که هوا آلوده است، توضیحاتی داد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، احمد اسماعیل زاده اضافه کرد: مصرف مایعات و آب فراوان در روزهایی که آلودگی هوا وجود دارد در کاهش اثرات آلودگی هوا مؤثر است. وی افزود: مصرف انواع آش ها، سوپ ها و خوراک عدسی و غذاهای آبکی را به وفور در دستور غذایی خود قرار دهید. اسماعیل زاده اظهار نمود: میوه ها و سبزی ها علاوه بر این که فیبر خوبی دارند مانع جذب برخی آلاینده ها از دستگاه گوارشی ما می شوند بلکه به واسطه آنتی اکسیدان هایی که دارند می توانند مانع صدمه آلاینده ها به سیستم تنفسی و قلبی عروقی ما هم بشوند. وی سفارش کرد: ۲ الی ۳ واحد لبنیات کم چرب در برنامه غذایی خود قرار دهید. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اظهار داشت: گنجاندن جوانه گندم در برنامه غذایی هم می تواند در تأمین ویتامین E به سلامت ریه های ما کمک نماید. وی ادامه داد: منابع اسیدهای چرب و امگا ۳ مثل ماهی و روغن خوراکی کانولایا کلزا طی اینروزها سفارش می شود. اسماعیل زاده همینطور تصریح کرد: مصرف سبزیجات بخارپز بسیار مفید می باشد. وی اظهار داشت: مراقبت از وزن و کنترل چاقی در کاهش اثرات مخرب آلودگی هوا لازم و ضروری می باشد. اسماعیل زاده اضافه کرد: استفاده از مکمل های ویتامین E، C، و امگا ۳ فقط در صورت ضرورت طی روزهای با هوای آلوده کافی است و نباید تداوم یابد چونکه در طولانی مدت اثرات زیانباری خواهد داشت. 1403/09/29 12:01:32 5.0 از 5 1889 تگهای خبر: آب , آنتی اكسیدان , برنامه , بهداشت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند پربحث ترین ها چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها جدیدترین ها چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی Morocco Driver Licence Fake Template چای پس از غذا مانعی برای هضم، نه کمکی به آن تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی