غذاهایی که خطر سرطان روده بزرگ را می افزایند به گزارش مین فود، غذاهای فرآوری شده چرب، شور و شیرین می توانند با تحریک التهاب مزمن در روده، خطر مبتلا شدن به سرطان روده بزرگ را در افراد بالا برند. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، محققان گزارش دادند که در یک مطالعه جدید، تومورهای روده بزرگ گرفته شده از افراد با رژیم غذایی ضعیف دارای سطوح بالاتری از مواد بیوشیمیایی پیش التهابی و همینطور سطوح پایین تری از موادی بودند که التهاب را کم می کنند و سبب بهبودی می شوند. دکتر «تیموتی یتمن»، پروفسور جراحی از دانشگاه فلوریدا جنوبی، اظهار داشت: «به خوبی مشخص شده است بیمارانی که رژیم غذایی ناسالم دارند، التهاب در بدنشان افزایش پیدا کرده است.» یتمن در بیانیه دانشگاه اضافه کرد: «ما حالا این التهاب را در خود تومورهای روده بزرگ می بینیم و سرطان مانند یک زخم مزمن است که خوب نمی گردد. اگر بدن با غذاهای فوق فرآوری شده تغذیه شود، توانایی آن برای التیام زخم به علت التهاب و سرکوب سیستم ایمنی کاسته می شود که در نهایت به سرطان اجازه پیشرفت می دهد.» غذاهای فوق فرآوری شده غذاهایی هستند که با استفاده از روش های صنعتی مملو از چربی، نشاسته، قند، نمک و روغن های هیدروژنه ناسالم ساخته شده اند. این افزودنی ها به ماندگاری محصولات بیشتر کمک می کنند. به گفته محققان، نمونه هایی از غذاهای فوق فرآوری شده شامل فست فود، بستنی، گوشت اغذیه فروشی، هات داگ، چیپس، غلات صبحانه، نوشیدنی های گازدار، و سوپ های بسته بندی شده است. طبق گفته کلینیک کلیولند، غذاهای فوق فرآوری شده با افزایش ریسک بیماری قلبی، چاقی و دیابت نوع ۲ مرتبط می باشد. برای این مطالعه، محققان ۱۶۲ نمونه سرطان روده بزرگ گرفته شده از بیماران تحت درمان در بیمارستان عمومی تامپا در فلوریدا را تحلیل و بررسی کردند. نتایج نشان داد که رژیم غذایی می تواند بر سطوح مواد شیمیایی بدن تاثیر بگذارد که با سرطان روده بزرگ مقابله می کنند یا آنرا گسترش می دهند. به عنوان مثال، به قول محققان، غذاهای فرآوری نشده سالم مانند خرچنگ، ماهی قزل آلا، اسفناج، کلم بروکسل و تکه های بدون چربی گوشت با افزایش سطوح مواد شیمیایی که التهاب را سرکوب می کنند، مرتبط هستند. منبع: minfood.ir 1403/10/15 11:04:23 5.0 از 5 402 تگهای خبر: ایمنی , بسته بندی , بیمار , بیمارستان این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است جدیدترین ها نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها برگ برنده جدید اپل! دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای مثال برداری از کالاهای اساسی تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی