هویج به درمان دیابت نوع ۲ کمک می کند؟ مین فود: پژوهشگران دانمارکی می گویند خوردن هویج برای سلامت مفید می باشد، به ویژه اگر دچار دیابت نوع 2 هستید. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، «لارس پرسکار کریستنسن»، استاد شیمی تحلیلی در دپارتمان فیزیک، شیمی و داروسازی دانشگاه دانمارک جنوبی، می گوید: «ما هویج را به عنوان یک جز بالقوه در سفارش های غذایی آینده برای دیابت نوع ۲ می بینیم.» دانشمندان با آزمایش بر روی موش ها دریافتند که ترکیبات فعال زیستی موجود در هویج ممکنست توانایی بدن در تنظیم قند خون را افزایش داده و بر ترکیب باکتری های روده تأثیر مثبت بگذارد. تیم مطالعه برای مساعدت با تعیین این که چگونه مواد مغذی موجود در سبزیجات نشاسته ای موجب ایجاد اثرات متابولیک می شوند، به بررسی پرداختند. در طی ۱۶ هفته، آنها اثرات هویج را با بهره گیری از موش های دچار دیابت نوع ۲ مورد مطالعه قرار دادند. برای تقلید از یک سبک زندگی معمولی و ناسالم، موش ها تحت یک رژیم غذایی پرچرب قرار گرفتند و به دو گروه تقسیم شدند: یک گروه رژیم غذایی حاوی ۱۰ درصد پودر هویج خشک شده دریافت نمودند، در صورتیکه گروه دیگر رژیم غذایی بدون هویج دریافت نمودند. تنها تفاوت بین این دو رژیم غذایی، ترکیب زیست فعال موجود در هویج بود. نتایج: پژوهشگران با بهره گیری از تست های تحمل گلوکز دریافتند که گروه پودر هویج تنظیم قند خون بهبود یافته ای را نشان می دهند. این یافته منطقی است برای اینکه ترکیبات زیست فعال موجود در هویج توانایی سلول ها را برای جذب قند می افزاید و در نتیجه به تنظیم قند خون کمک می نماید. علاوه بر این، نویسندگان می گویند که مصرف هویج انگار باکتری های روده را به سوی تعادل سالم تر سوق می دهد و به سود موش های دچار دیابت نوع ۲ بود. کریستنسن با اشاره به میلیاردها میکروارگانیسمی که در روده زندگی می کنند و نقش برجسته ی در هضم و سلامت دارند، اظهار داشت: «مطالعه ما نشان داد که افزودن هویج به رژیم غذایی، ترکیب میکروبیوم روده را تغییر می دهد.» بنابراین، آیا هویج می تواند به انسان کمک کند؟ پژوهشگران در مورد اعمال مستقیم یافته های خود بر روی انسان محتاط هستند و بر انجام تحقیقات بیشتر تاکید دارند. اگر ترکیبات موجود در هویج بتواند نتایج مشابهی را در انسان بوجود آورد، بطور بالقوه می تواند برای میلیونها نفر که با دیابت نوع ۲ زندگی می کنند مفید باشد. امید است که این یافته ها به راهی برای تقویت داروهای دیابت موجود منجر شود. نویسندگان پیشنهاد می کنند هویج خام یا کم پخته بهترین گزینه برای حفظ ترکیبات مفید آنست. منبع: minfood.ir 1403/11/07 12:07:39 5.0 از 5 373 تگهای خبر: دارو , درمان , رژیم غذایی , زندگی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط مواجهه با اوتیسم با اصلاح سبک زندگی و تغذیه به علاوه فیلم نسل امروز دانشجو انتظار گفت و گوی اقناعی دارد چالش های جوانی جمعیت از کاهش ازدواج تا سقط جنین آیا مصرف ملاتونین سبب بروز مشکلات قلبی می شود؟ به علاوه فیلم نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها پویش سراسری سرطان پستان با ۳۰۰۰ ساعت معاینه رایگان و ۱۳۵۰ نفرساعت آموزش ادامه دارد ۷ دمنوش پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی یک خاصیت جدید از ChatGPT که می تواند پیش از این که شما بپرسید با شما تعامل کند! راز پوست شفاف در یک میوه آبدار پربحث ترین ها پنج آنتی بیوتیک پرفروش در ایران تدوین اولین بسته روانشناختی کشور برای جلوگیری از سقط خودخواسته مواجهه با اوتیسم با اصلاح سبک زندگی و تغذیه به علاوه فیلم نسل امروز دانشجو انتظار گفت و گوی اقناعی دارد جدیدترین ها مواجهه با اوتیسم با اصلاح سبک زندگی و تغذیه به علاوه فیلم نسل امروز دانشجو انتظار گفت و گوی اقناعی دارد چالش های جوانی جمعیت از کاهش ازدواج تا سقط جنین افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است شروع ثبت نام المپیاد های علمی دانش آموزی از ۸ آذر ۱۴۰۴ بالا رفتن سن ورود به دانشگاه فرهنگیان تهدیدی برای کیفیت تربیت معلم وقتی تغییرات اقلیمی، کلاس ها را تهدید می کند موج آنفلوآنزا در کشور درمان بیماری فقط علامتی است کارت امید مادر از شروع سال ۱۴۰۵ اجرایی می شود تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی