هویج به درمان دیابت نوع ۲ کمک می کند؟ مین فود: پژوهشگران دانمارکی می گویند خوردن هویج برای سلامت مفید می باشد، به ویژه اگر دچار دیابت نوع 2 هستید. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، «لارس پرسکار کریستنسن»، استاد شیمی تحلیلی در دپارتمان فیزیک، شیمی و داروسازی دانشگاه دانمارک جنوبی، می گوید: «ما هویج را به عنوان یک جز بالقوه در سفارش های غذایی آینده برای دیابت نوع ۲ می بینیم.» دانشمندان با آزمایش بر روی موش ها دریافتند که ترکیبات فعال زیستی موجود در هویج ممکنست توانایی بدن در تنظیم قند خون را افزایش داده و بر ترکیب باکتری های روده تأثیر مثبت بگذارد. تیم مطالعه برای مساعدت با تعیین این که چگونه مواد مغذی موجود در سبزیجات نشاسته ای موجب ایجاد اثرات متابولیک می شوند، به بررسی پرداختند. در طی ۱۶ هفته، آنها اثرات هویج را با بهره گیری از موش های دچار دیابت نوع ۲ مورد مطالعه قرار دادند. برای تقلید از یک سبک زندگی معمولی و ناسالم، موش ها تحت یک رژیم غذایی پرچرب قرار گرفتند و به دو گروه تقسیم شدند: یک گروه رژیم غذایی حاوی ۱۰ درصد پودر هویج خشک شده دریافت نمودند، در صورتیکه گروه دیگر رژیم غذایی بدون هویج دریافت نمودند. تنها تفاوت بین این دو رژیم غذایی، ترکیب زیست فعال موجود در هویج بود. نتایج: پژوهشگران با بهره گیری از تست های تحمل گلوکز دریافتند که گروه پودر هویج تنظیم قند خون بهبود یافته ای را نشان می دهند. این یافته منطقی است برای اینکه ترکیبات زیست فعال موجود در هویج توانایی سلول ها را برای جذب قند می افزاید و در نتیجه به تنظیم قند خون کمک می نماید. علاوه بر این، نویسندگان می گویند که مصرف هویج انگار باکتری های روده را به سوی تعادل سالم تر سوق می دهد و به سود موش های دچار دیابت نوع ۲ بود. کریستنسن با اشاره به میلیاردها میکروارگانیسمی که در روده زندگی می کنند و نقش برجسته ی در هضم و سلامت دارند، اظهار داشت: «مطالعه ما نشان داد که افزودن هویج به رژیم غذایی، ترکیب میکروبیوم روده را تغییر می دهد.» بنابراین، آیا هویج می تواند به انسان کمک کند؟ پژوهشگران در مورد اعمال مستقیم یافته های خود بر روی انسان محتاط هستند و بر انجام تحقیقات بیشتر تاکید دارند. اگر ترکیبات موجود در هویج بتواند نتایج مشابهی را در انسان بوجود آورد، بطور بالقوه می تواند برای میلیونها نفر که با دیابت نوع ۲ زندگی می کنند مفید باشد. امید است که این یافته ها به راهی برای تقویت داروهای دیابت موجود منجر شود. نویسندگان پیشنهاد می کنند هویج خام یا کم پخته بهترین گزینه برای حفظ ترکیبات مفید آنست. منبع: minfood.ir 1403/11/07 12:07:39 5.0 از 5 308 تگهای خبر: دارو , درمان , رژیم غذایی , زندگی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط ماجرای کاهش سهمیه شیرخشک نوزادان به علاوه سند قطره آهن در نوزادان سبب پوسیدگی دندان ها نمی شود آیا لبنیات می تواند سبب دیدن کابوس های شبانه شود؟ لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ نقش چاقی در بروز دیابت و سرطان پربحث ترین ها ماجرای کاهش سهمیه شیرخشک نوزادان به علاوه سند راز جوانی، حافظه قوی و لاغری در یک میوه کوچک شماره امداد خودرو تهران نوشیدنی های معجزه آسا با کم آبی و گرمازدگی خداحافظی کنید جدیدترین ها ماجرای کاهش سهمیه شیرخشک نوزادان به علاوه سند راز جوانی، حافظه قوی و لاغری در یک میوه کوچک شماره امداد خودرو تهران نوشیدنی های معجزه آسا با کم آبی و گرمازدگی خداحافظی کنید رژیم غذایی بر خطر یبوست تأثیر می گذارد دفع سنگ کلیه قطعی کیک و بیسکوئیت به عنوان وعده صبحانه، برای کودکان ارزش غذایی ندارد مراقب سلامت محصولات پروتئینی در ایام گرم سال باشید آیا مصرف زیاد آب سبب کبد چرب می شود؟ راهنمای کامل انتخاب شیرآلات توکار به علاوه معرفی بهترین مدلها برای دکوراسیون تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی