هویج به درمان دیابت نوع ۲ کمک می کند؟ مین فود: پژوهشگران دانمارکی می گویند خوردن هویج برای سلامت مفید می باشد، به ویژه اگر دچار دیابت نوع 2 هستید. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، «لارس پرسکار کریستنسن»، استاد شیمی تحلیلی در دپارتمان فیزیک، شیمی و داروسازی دانشگاه دانمارک جنوبی، می گوید: «ما هویج را به عنوان یک جز بالقوه در سفارش های غذایی آینده برای دیابت نوع ۲ می بینیم.» دانشمندان با آزمایش بر روی موش ها دریافتند که ترکیبات فعال زیستی موجود در هویج ممکنست توانایی بدن در تنظیم قند خون را افزایش داده و بر ترکیب باکتری های روده تأثیر مثبت بگذارد. تیم مطالعه برای مساعدت با تعیین این که چگونه مواد مغذی موجود در سبزیجات نشاسته ای موجب ایجاد اثرات متابولیک می شوند، به بررسی پرداختند. در طی ۱۶ هفته، آنها اثرات هویج را با بهره گیری از موش های دچار دیابت نوع ۲ مورد مطالعه قرار دادند. برای تقلید از یک سبک زندگی معمولی و ناسالم، موش ها تحت یک رژیم غذایی پرچرب قرار گرفتند و به دو گروه تقسیم شدند: یک گروه رژیم غذایی حاوی ۱۰ درصد پودر هویج خشک شده دریافت نمودند، در صورتیکه گروه دیگر رژیم غذایی بدون هویج دریافت نمودند. تنها تفاوت بین این دو رژیم غذایی، ترکیب زیست فعال موجود در هویج بود. نتایج: پژوهشگران با بهره گیری از تست های تحمل گلوکز دریافتند که گروه پودر هویج تنظیم قند خون بهبود یافته ای را نشان می دهند. این یافته منطقی است برای اینکه ترکیبات زیست فعال موجود در هویج توانایی سلول ها را برای جذب قند می افزاید و در نتیجه به تنظیم قند خون کمک می نماید. علاوه بر این، نویسندگان می گویند که مصرف هویج انگار باکتری های روده را به سوی تعادل سالم تر سوق می دهد و به سود موش های دچار دیابت نوع ۲ بود. کریستنسن با اشاره به میلیاردها میکروارگانیسمی که در روده زندگی می کنند و نقش برجسته ی در هضم و سلامت دارند، اظهار داشت: «مطالعه ما نشان داد که افزودن هویج به رژیم غذایی، ترکیب میکروبیوم روده را تغییر می دهد.» بنابراین، آیا هویج می تواند به انسان کمک کند؟ پژوهشگران در مورد اعمال مستقیم یافته های خود بر روی انسان محتاط هستند و بر انجام تحقیقات بیشتر تاکید دارند. اگر ترکیبات موجود در هویج بتواند نتایج مشابهی را در انسان بوجود آورد، بطور بالقوه می تواند برای میلیونها نفر که با دیابت نوع ۲ زندگی می کنند مفید باشد. امید است که این یافته ها به راهی برای تقویت داروهای دیابت موجود منجر شود. نویسندگان پیشنهاد می کنند هویج خام یا کم پخته بهترین گزینه برای حفظ ترکیبات مفید آنست. منبع: minfood.ir 1403/11/07 12:07:39 5.0 از 5 352 تگهای خبر: دارو , درمان , رژیم غذایی , زندگی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط شناسایی بالاتر از ۱۰ هزار دانش آموز با نیاز های ویژه در کشور چرا نسل Z به امنیت سایبری اهمیت نمی دهد؟ اسراری که پرهیز از تماس چشمی درباره ی شما فاش می کند طراحی و تولید اولین اندوسکوپ های منعطف در ایران و غرب آسیا نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها ثبت نام دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی اسامی فرآورده های غذایی غیرمجاز منتشر شد بیماران دچار سلیاک باید از گلوتن دوری کنند سوله سازی تهران پربحث ترین ها مرور خواص روغن سیر بر استخوان و مفاصل به علاوه فیلم شیفت های فشرده و فرسودگی شغلی جدی پرستاران پویش سراسری سرطان پستان با ۳۰۰۰ ساعت معاینه رایگان و ۱۳۵۰ نفرساعت آموزش ادامه دارد معرفی خدمات امداد خودرو غرب تهران از خودروبران جدیدترین ها مرور خواص روغن سیر بر استخوان و مفاصل به علاوه فیلم شیفت های فشرده و فرسودگی شغلی جدی پرستاران پویش سراسری سرطان پستان با ۳۰۰۰ ساعت معاینه رایگان و ۱۳۵۰ نفرساعت آموزش ادامه دارد معرفی خدمات امداد خودرو غرب تهران از خودروبران آیا ماست می تواند خطر سکته را کاهش دهد؟ نمایشگاه همام جلوه ای از غلبه بر محدودیت های جسمی و ذهنی است شناسایی بالاتر از ۱۰ هزار دانش آموز با نیاز های ویژه در کشور سریع ترین روش تشخیص دیسک کمر به علاوه فیلم چرا بعضی افراد در مقابل آنفلوآنزا صدمه پذیرترند؟ چرا نسل Z به امنیت سایبری اهمیت نمی دهد؟ تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی