ایران نتوانسته از ظرفیت بازار حلال استفاده کند مین فود: رییس سازمان غذا و دارو، در نشست شورای اجرائی همایش حلال و سلامت، بر اهمیت و نقش حیاتی محصولات حلال در سلامت جامعه تاکید کرد. به گزارش مین فود به نقل از ایفدانا، مهدی پیر صالحی، ارتباط مستقیم محصولات حلال با سبک زندگی اسلامی و تاثیر آن بر سلامت جسمانی و روانی افراد را یاد شده قرار داد و اظهار داشت: مقام معظم رهبری در سیاستهای ابلاغی خود، بر اهمیت سبک زندگی اسلامی و به تبع آن، توجه به سلامت در تمام جنبه های زندگی تاکید دارند. این نگرش به صورت مستقیم با مبحث حلال در حوزه های مختلف محصولات، همچون دارو، مکمل ها، غذا و آشامیدنی، محصولات آرایشی و بهداشتی و تجهیزات پزشکی هم ارتباط دارد. وی ضمن اشاره به ۶ هزار میلیارد دلار گردش مالی جهانی محصولات حلال، اضافه کرد: این بازار شامل کشورهای عضو سازمان همکاریهای اسلامی و بعضی از صادرکنندگان بزرگ غیر اسلامی مانند انگلستان، چین و آمریکا است. پیرصالحی تاکید کرد: این بازار گسترده، فرصت عظیمی برای ایران است، اما متاسفانه تابحال نتوانسته ایم به صورت مؤثر از این ظرفیت بهره برداری نماییم. خیلی از کشورهای دیگر درحال برنامه ریزی برای افزایش سهم خود از این بازار هستند، اما در ایران انسجام و هماهنگی موردنیاز برای بهره برداری از این فرصت بزرگ وجود ندارد. رئیس سازمان غذا و دارو افزود: محصولات سلامت محور حلال تنها در حوزه بهداشت و تغذیه محدود نمی شوند، بلکه نمادی از فرهنگ و ارزش های اسلامی هستند که می توانند در سطح جهانی تاثیر گذار باشند. ایران با عنایت به جایگاه استراتژیک خود در بین کشورهای مسلمان و ظرفیتهای علمی و دینی غنی، می تواند در این حوزه پیشگام باشد. وی بر ضرورت ایجاد سازوکارهای نظارتی و تحقیقاتی برای محصولات حلال تاکید و خاطرنشان کرد: تمامی فعالیتها و تولیدات در رابطه با محصولات حلال باید تحت ضوابط دقیق و شفاف قرار گیرد تا اعتماد عمومی و جهانی به این محصولات حفظ شود. ایران باید با مدیریت صحیح، علاوه بر حفظ شأن و جایگاه موجود در این عرصه، به گسترش و بهبود کیفیت این محصولات هم توجه ویژه ای داشته باشد. 1403/11/14 10:18:26 5.0 از 5 322 تگهای خبر: برنامه , بهداشت , پزشك , تغذیه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز جدیدترین ها نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها برگ برنده جدید اپل! دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای مثال برداری از کالاهای اساسی تدابیر طب ایرانی برای عبور سالم از روزهای داغ تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی