در وعده سحری یک وعده صبحانه کامل مصرف کنید به گزارش مین فود، یک متخصص تغذیه اظهار داشت: روزه داران در سحر یک صبحانه کامل شامل غلات، لبنیات یا پروتئین هایی مانند تخم مرغ مصرف کنند. به گزارش مین فود به نقل از وبدا، آناهیتا منصوری متخصص تغذیه و عضو دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اعلان اینکه بهتر است فاصله ای بین افطار و شام در حدود ۱ تا ۲ ساعت وجود داشته باشد و یک میان وعده در آخر شب نیز درنظر گرفته شود، اضافه کرد: برای حفظ آب بدن در طول روز، حتما در وعده سحری میوه ها و سبزیجات آبدار مصرف شود. وی اضافه کرد: از مصرف مایعات زیاد در وعده سحر خودداری کنید، برای اینکه این مایعات می توانند موجب رقیق شدن آنزیم های گوارشی و مشکلات گوارشی شوند. این متخصص تغذیه اشاره کرد: در وعده سحری از مصرف مواد غذایی فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس به سبب محتوای نمک بالا که موجب تشنگی می شود، خودداری شود. همچنین، از خوردن کباب ها و مواد غذایی پرپروتئین نیز پرهیز کنید، برای اینکه این مواد نیز می توانند حس تشنگی را بالا برند. وی با اشاره به عدم سفارش به مصرف مواد غذایی ادرارآور مانند قهوه و نسکافه در وعده سحری، اشاره کرد: اگر در وعده سحری از مقدار زیادی قند و شکر استفاده شود، ممکنست قند خون به شدت افزایش یابد و سپس افت کند که این امر می تواند موجب احساس کسالت، بی حالی و سردرد شود. بنابراین، از مصرف مواد غذایی حاوی قند و شکر مانند شیرینی ها و بامیه در وعده سحری خودداری و این مواد را به وعده افطار منتقل کنید. عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اهواز بیان کرد: بهتر است در وعده ی افطار از مواد غذایی مانند شیر یا آب ولرم به همراه شیرینی های طبیعی مانند خرما و کشمش استفاده گردد. همچنین، می توان از غذاهایی مانند آش، شیر برنج یا چند لقمه نان و پنیر نیز بهره برد. وی با اعلان اینکه لبنیات، گوشت و سبزیجات گزینه های مناسبی برای شام هستند، اضافه کرد: بهتر است در ماه رمضان از خوردن غذاهای سرخ کردنی خودداری شود و بجای آن، غذاهایی که بصورت آب پز یا بخارپز تهیه شده اند، انتخاب شوند. منصوری با تأکید بر مصرف زیاد مایعات در ماه مبارک رمضان، اشاره کرد: بهترین زمان برای مصرف مایعات، فاصله ی بین شام و آخر شب است. در این زمان، می توان از دوغ، آب، انواع عرقیات و دمنوش ها مانند دمنوش نعناع، شربت خاکشیر و تخم شربتی بهره برد تا مایعات بدن تامین شوند. او در آخر اظهار داشت: نکته ای که باید به آن توجه گردد این است که اگر افراد مایل به مصرف چای هستند، فاصله زمانی بین مصرف شام و چای باید حدود دو تا سه ساعت باشد تا از کاهش جذب آهن جلوگیری شود. 1403/12/21 12:42:54 5.0 از 5 237 تگهای خبر: آب , برند , پزشك , تخم مرغ این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط راز جوانی، حافظه قوی و لاغری در یک میوه کوچک نوشیدنی های معجزه آسا با کم آبی و گرمازدگی خداحافظی کنید کیک و بیسکوئیت به عنوان وعده صبحانه، برای کودکان ارزش غذایی ندارد آیا مصرف زیاد آب سبب کبد چرب می شود؟ نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ نقش چاقی در بروز دیابت و سرطان پربحث ترین ها ماجرای کاهش سهمیه شیرخشک نوزادان به علاوه سند راز جوانی، حافظه قوی و لاغری در یک میوه کوچک شماره امداد خودرو تهران نوشیدنی های معجزه آسا با کم آبی و گرمازدگی خداحافظی کنید جدیدترین ها ماجرای کاهش سهمیه شیرخشک نوزادان به علاوه سند راز جوانی، حافظه قوی و لاغری در یک میوه کوچک شماره امداد خودرو تهران نوشیدنی های معجزه آسا با کم آبی و گرمازدگی خداحافظی کنید رژیم غذایی بر خطر یبوست تأثیر می گذارد دفع سنگ کلیه قطعی کیک و بیسکوئیت به عنوان وعده صبحانه، برای کودکان ارزش غذایی ندارد مراقب سلامت محصولات پروتئینی در ایام گرم سال باشید آیا مصرف زیاد آب سبب کبد چرب می شود؟ راهنمای کامل انتخاب شیرآلات توکار به علاوه معرفی بهترین مدلها برای دکوراسیون تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی