آیا رژیم گوشتخواری منجر به افزایش کلسترول می شود؟ به گزارش مین فود، رژیم گوشتخواری امکان دارد سطوح «لیپوپروتئین» با چگالی کم ˮLDLˮ یا «کلسترول بد» را افزایش دهد. به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، رژیم گوشتخواری که بیشتر شامل محصولات حیوانی است و اغلب یا تمام غذاهای گیاهی را حذف می کند و طی سالهای اخیر محبوبیت پیدا کرده است. این رژیم غذایی امکان دارد سطوح لیپوپروتئین با چگالی کم "LDL" یا «کلسترول بد» را افزایش دهد. برخی از کارشناسان در مورد این که چگونه رژیم گوشتخواری امکان دارد بر سلامت قلب و عروق همچون کلسترول تاثیر بگذارد، ابراز نگرانی کرده اند. ابراز نگرانی کارشناسان در ارتباط با رژیم غذایی به علت اینست که غذاهای حیوانی همچون گوشت قرمز، کره و پنیر سرشار از چربی های اشباع شده هستند. چربی های اشباع، کلسترول LDL را افزایش می دهند؛ چربی اشباع می تواند در رگ های خونی تجمع پیدا کند و سبب تنگی آنها شود. این تنگی عروق می تواند جریان خون را به قلب و سایر اندام ها محدود کند و خطر حمله قلبی یا سکته مغزی را افزایش دهد. د 85 درصد شرکت کنندگان در این مطالعه اعلام کردند گوشت قرمز را روزانه یا بیشتر مصرف می کنند. همینطور کمتر از 10درصد شرکت کنندگان در این مطالعه اعلام کردند که از غذاهای گیاهی مانند سبزیجات، میوه ها یا غلات ماهانه مصرف می کنند. همینطور 37 درصد از شرکت کنندگان در این مطالعه از هیچ مکمل ویتامینی استفاده نمی کردند. علیرغم نگرانی محققان در مورد کمبود مواد مغذی و خطرات قلبی عروقی، شرکت کنندگان حداقل اثرات منفی را گزارش کردند. از میان شرکت کنندگان، 95 درصد گزارش کردند که بهبود سلامت و رضایت بالایی از رژیم غذایی گوشتخواری را تجربه کرده اند. درحالی که محققان سطوح بالاتر کلسترول LDL را در شرکت کنندگان مشاهده نمودند، سایر نشانگرهای سلامت قلب مثبت بودند. لیپوپروتئین با چگالی بالا "HDL" یا سطح کلسترول «خوب» شرکت کنندگان در این مطالعه بهینه بود. شرکت کنندگان همینطور کاهش شاخص توده بدنی "BMI" را گزارش کردند، در حالیکه افراد دچار دیابت کاهش هموگلوبین گلیکوزیله "HbA1c" و مصرف داروهای دیابت را گزارش کردند. عوارض جانبی اصلی که شرکت کنندگان با رژیم گوشتخواری گزارش کردند، اثرات گوارشی، همچون اسهال و یبوست بود. با این وجود، این مطالعه دارای محدودیت هایی است. بعنوان مثال، داده ها از درک شخصی افراد از سلامتیشان به دست آمده است. مصرف الکل و فست فود هم خیلی کم و با رژیم های معمول غربی متفاوت بود. با این حال، بیشتر از نیمی از شرکت کنندگان بهبودهایی را در آلرژی، مشکلات پوستی و سلامت دستگاه گوارش گزارش کردند که احتمالا به علت حذف غذاهای آلرژی زا یا التهاب زا بوده است. کارشناسان باید تحقیقات بیشتری را در مورد رژیم غذایی گوشتخواری و این که چگونه می تواند بر سلامت طولانی مدت تاثیر بگذارد، انجام دهند. برخی مطالعات نشان می دهد که پیروی از این رژیم غذایی اثرات منفی احتمالی دارد. در حالیکه رژیم گوشتخواران بر گوشت قرمز تأکید دارد، شواهد به دست آمده از مطالعات گسترده توسط کالج قلب و عروق آمریکا (ACC) نگرانی هایی را در مورد اثرات بالقوه قلبی عروقی آن بالا می برد. یک بررسی سیستماتیک از 7446 مطالعه نشان داد که مصرف گوشت قرمز فرآوری شده و فرآوری نشده با خطر بالاتر بیماری های قلبی عروقی (CVD)، زیرگروه های CVD و دیابت مرتبط می باشد و ارتباط قوی تری در جمعیت های غربی دارد. تجزیه و تحلیل دیگری از ACC با داده های 29682 شرکت کننده، ارتباط قابل توجهی بین مصرف گوشت قرمز و بروز CVD و مرگ و میر ناشی از تمام علت ها را گزارش کرد. با این وجود، مصرف ماهی و طیور بخصوص لاغر و فرآورینشده، هیچ ارتباطی با این خطرات نداشت. باآنکه این مطالعات بطور دقیق تر رژیم گوشتخواران را بررسی نکردند، اما شواهد عینی قوی برای کاهش مصرف گوشت قرمز و ترجیح دادن رژیم های غذایی غنی از میوه ها، سبزیجات، آجیل، حبوبات، ماهی و لبنیات عرضه می دهند. در این زمان، ACC رژیم غذایی گوشتخواری را سفارش نمی کند و در عوض بر الگوهای غذایی متعادل برای سلامت قلب و عروق و طول عمر تأکید می کند. برای نتیجه گیری، محققان دریافته اند که رژیم غذایی گوشتخواری سطح کلسترول LDL را زیاد می کند که می تواند بر بیماری قلبی و سایر اثرات منفی سلامت تأثیر بگذارد. 1403/12/24 12:13:26 5.0 از 5 227 تگهای خبر: بیمار , بیماری , تجربه , چربی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی راه اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائرین نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند پربحث ترین ها فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است جدیدترین ها فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی Morocco Driver Licence Fake Template چای پس از غذا مانعی برای هضم، نه کمکی به آن راه اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائرین تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی